Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR DUH SPLITSKE LUKE

Jadrolinija će odati počast nedavno preminulom Anti Mrvici

Ante Mrvica
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
08.02.2021.
u 15:35

Jadrolinijin djelatnik bio je preko 27 godina, "dobri duh splitske luke", veliki čovjek, gospodin i prijatelj svakog putnika.

Brodovi Jadrolinije u splitskom i šibenskom plovnom području oglasit će sirenom za vrijeme sahrane Ante Mrvice, dugogodišnjeg koordinatora Jadrolinijina splitskog plovnog područja koji je umro u nedjelju u 69. godini.

Iz Jadrolinije su u ponedjeljak u izrazima sućuti za njihovog dugogodišnjeg djelatnika rekli kako je Ante Mrvica bio pomorac, doktor znanosti, sveučilišni profesor, dobitnik nagrade za životno djelo, vrsni poznavatelj pomorstva i brodova.

Jadrolinijin djelatnik bio je preko 27 godina, "dobri duh splitske luke", veliki čovjek, gospodin i prijatelj svakog putnika.

"Ovo je tek kratak niz kojim možemo opisati gospodina Mrvicu, našeg dugogodišnjeg kolegu i djelatnika. Njegovo znanje i iskustvo ostat će u nasljeđe svim generacijama Jadrolinije koje dolaze. U ime svakog djelatnika i Uprave Jadrolinije obitelji izražavamo duboku sućut. Počivao u miru Ante!", zaključuju.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
16:00 08.02.2021.

Šjor Mrvica,legenda .

BH
Bunjevac=Hrvat
16:22 08.02.2021.

Jadan čovik,nije još bio toliko mator da je tribo umrit.Pokoj vični!

MA
Mary5
23:00 08.02.2021.

Laka mu bila crna zemljica, pokoj vjecni daruj mu Gospodine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije