Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jadrankakosor.com na dražbi prodana za 2000 kuna

jadranka kosor
Foto: Željko Hladika
1/2
19.01.2010.
u 09:23

Početna cijena domene jadrankakosor.com bila je 400 kuna. Njezin prodavatelj rekao je da zbog "povijesne važnosti" domenu najradije ne bi prodavao, ali to čini zbog novca koji mu je potreban za registraciju automobila.

Web-domena koja nosi ime premijerke Jadranke Kosor prodana je za 2000 kuna. Na aukciju ju je prije tjedan dana stavio nepoznati ponuđač iz Dugog Sela koji je sve potencijalne kupce pozivao da postanu vlasnici toga "unikatnog web-prostora".

Početna cijena domene jadrankakosor.com koja se prodavala na internetskoj stranici Aukcije.hr iznosila je 400 kuna. Njezin ponuđač rekao je da zbog "povijesne važnosti" domenu najradije ne bi prodavao, ali to čini zbog novca koji mu je potreban za registraciju automobila.

Nakon nekoliko dana ostavio je prouku da je rezervna cijena dostignuta i zatvorio dražbu.

Preprodaja domena u svjetskim razmjerima uobičajena je stvar, a brojne zvijezde često muku muče s registracijom svog imena na internetskom prostoru jer ga često ukrade i ranije registrira dosjetljivi pojedinac koji kasnije želi zaraditi na preprodaji. Kod nas se to ne događa često i zbog toga su ovakve pojave vrlo zanimljive.

Komentara 10

MA
maxresist
09:36 19.01.2010.

Dajte poslušajte mesića kada ga već u svemu slušate i budite samo malo manje žuti.

OB
-obrisani-
09:46 19.01.2010.

......izdajica....II......com

SB
sbb
11:47 19.01.2010.

kakva vijest! tko pozna .com prava zna da ako jaca zeli njima tu domenu oduzeti, ona na to ima pravo bez ikakve odstete. steta sto budale nisu platile dva milijuna eura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije