Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor

'Vjerojatno ću biti jedna od kandidatkinja na izborima, ali ne na listi SDP-a'

27.04.2015., Zagreb - Vecina zastupnika pocetkom tjedna ne dolazi u Sabor vec ga tada posjecuju grupe ucenika. Jadranka Kosor.
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
05.10.2015.
u 19:03

Bivša premijerka Jadranka Kosor priznala je kako će se vjerojatno kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima

Bivša premijerka Jadranka Kosor priznala je kako će se vjerojatno kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima, no još ne želi otkriti na čijoj će biti listi. Izjavila je to gostujući u emisiji Oporbeni zarez na Hrvatskom radiju.

– Danas imam još jedan razgovor, a ako to završi kako mislim da će završiti, onda ću vjerojatno biti jedna od kandidatkinja na izborima – rekla je Jadranka Kosor.

Ipak, kazala je kako sigurno neće biti na SDP-ovoj listi.

– Bila sam predsjednica HDZ-a i HDZ-ove vlade. Drago mi je da je premijer Milanović promijenio mišljenje i nedavno izjavio da je možda bio preokrutan u vrijeme dok je bio šef oporbe, a ja predsjednica Vlade. Mislim da je to dobro, smatram da bi svi budući premijeri trebali uvesti praksu, koju ja nisam stigla uvesti jer sam imala premalo vremena, da se povremeno konzultiraju i s bivšim premijerima, pogotovo kad je teška situacija kao što je bila ova s izbjeglicama – kazala je Kosor.

>> Predsjednica Grabar-Kitarović: Parlamentarni izbori održat će se 8. studenoga

Komentara 35

Avatar TvojUjko
TvojUjko
19:26 05.10.2015.

Jadranka je na kraju svog mandata htjela uvesti i javne ovršitelje..uzmite narodu sve iz kuća, tko ih ....

GO
Gomila
19:14 05.10.2015.

idi sa srboslavcima Pupovac je tvoj covik ili sa udbasima oni su tvoja obitelj

SH
shannoncrobriggs
19:28 05.10.2015.

Ti možeš biti kandidatkinja jedino za prošetat se do Mirogoja, politički leš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije