Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVODOM DANA ŽENA

Jadranka Kosor otkrila što su pričale kolege političari o njoj: 'Ostavilo me bez daha'

Jadranka Kosor
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/2
08.03.2021.
u 13:01

Poznata političarka postala je premijerka 2009., nakon odlaska Ive Sanadera. Nakon svojeg odlaska iz politike postala je jedna od najpopularnijih tviterašica u zemlji.

Bivša premijerka Jadranka Kosor povodom Dana žena otkrila je na Twitteru svoje iskustvo kao žene u hrvatskoj politici, navodeći kako su neki od njezinih kolega tvrdili tada kako ne treba glasovati za nju jer je razvedena žena i samohrana majka. 

- E, da. Sjećam se i danas kako su neki kolege, u izbornoj borbi, širili ideju da ne treba glasati za mene jer sam razvedena žena. I samohrana majka. I da takve ne znaju odgojiti djecu. I to me ostavilo bez daha. I nitko nije rekao ništa. Pa sretan vam - napisala je na Twitteru. 

 

Nije dugo trebalo čekati na reakcije. 

- Na žalost, ni danas nije drugačiji odnos većine muških komentatora i konkurenata prema ženama, koje su se "usudile" kandidirati na javnu "mušku" funkciju. U javnom prostoru komentira se njihov izgled, odjeća, torbice, godine, jesu li mlade i zgodne, ili su "babe" u godinama - istaknula je jedna od tviterašica. 

- To je plitko i jadno, pogotovo u politici! Sretan vam Dan žena! - poručio je drugi tviteraš. 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

NE
Neo001
16:07 08.03.2021.

Jaco ti si primjer tuke koja je sama seba najviše pokakila.

DU
Deleted user
16:00 08.03.2021.

Dosta više o ovoj ofucanoj bakici! Ja sam ko klinac bil u ADD-u RTZ-a (Ansamblu Dječije Drame) i dva puta sam sudjelovao u snimanju emisije "četvrtkov uskličnik" koju je ona uredjivala i vodila! I sve je bilo puno pionirskih pripovesti iz rata, ono u stilu kak su dva pionira drvenom puškom zarobili cijelu SS diviziju!

KL
Klarica
13:39 08.03.2021.

U kuloariima su pričali da Sanaderu viriš iz...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije