Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija juda
Povratak na članak

Jadranka Kosor: Od mene su tražili da smijenim Mladena Bajića

Oliver Grbić, Milijan Brkić i Tomislav Karamarko htjeli su diskreditirati glavnog državnog odvjetnika, a tako onda i istrage protiv članova HDZ-a, njegova bivšeg predsjednika Ive Sanadera, ali i same stranke

Komentari 17

GO
google385
15:14 23.12.2012.

google385 otkriva kosorica nema hrabrosti pisnuti niti reci ko joj je reko da bajic mora ostati jer bi to bila veca vjest nego ova u kojoj joj je netko reko da su od nje trazili da smjeni bajica.predsjednicima vlade netko namece i odreduje drzavnog tuzioca ali i ministre koje ce postaviti.tako je sada i sa milanovicem koji osluskuje sta ce mu netko sapnuti.netko tko sve drzi pod kontrolom i iz pozadine upravlja hrvatskom.imamo samostalnost ali je u stvari nemamo.tuzno i zalosno

VL
TE
teatmilattone
17:21 23.12.2012.

Došlo vrijeme da svi polako krenete prema Remetincu .

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:00 24.12.2012.

Kako se oko Kalimera polako remen steze.

VL
AL
alean100
14:49 23.12.2012.

"Član saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost, SDP-ovac Igor Dragovan upozorava da su akteri iz akcije Juda sada čelnici političke stranke i da su policijski aparat koristili i za preuzimanje te stranke" ----------------- Pa jasno. Karamarko je ušao u unutarstranačku kampanju, kao novopečeni član bez velikih šansi. Ubrzo ima potporu Kalmete koji je čelnik HDZ-ove utvrde, pa dalje redom, Šuker, Jandroković, Šuica, Ivić, itd. Odlaskom Sanadera, ostaje prazna pozicija koju Karamarko nemože propustiti. Za vrijeme svojega mandata u policiji imao je vremena prikupiti dovoljno materijala pomoću kojeg bez velikih poteškoća dolazi na poziciju predsjadnika stranke. Samo što u svemu tome ostavlja puno pogrešaka, sam sebe diskredetira. A pažljivom promatraću vidljivo je još nešto, Sanadera su njegovi suradnici euforično dizali u nebesa i stavljali ruku u vatru za njega. Nekako mi se ćini da karamarko nema takvu euforiju potpore.

VL
BI
billybull2
14:57 23.12.2012.

hoce li karamarko biti procesuiran zbog ove izjave osobe kosor? nije li tu kombinacija vise djela za koja postoji kaznena odgovornost? i bas me zanima, ako ga optuze, hoce li kao glavas pobjeci natrag u bosnu...

VL
KA
Karizma
15:12 23.12.2012.

Dobro dobro.Krece se po malo.Vjerujem da ce doci vrijeme kad ce se napokon rasturiti da jugoslavenska vojnoobavjestajna mreza koja preko nacionalne retorike donosi zlo Hrvatskoj i Hrvatskom narodu.Kompletne jugo vojnoobavjestajne strukture su kroz HDZ i druge desno orjentorane stranke blokiraleale normalan razvoj drzave i napravile pljacku stoljetni razmjera.Polako se krece

VL
OB
-obrisani-
15:47 23.12.2012.

Ima li cekova iz Australije iz dzepova S Mesica ili je supruga mu kupila stanove u Zagrebu ! Kakva je mogucnost da Golemovic nesto kaze o ubojstvima u HR Kada ce Cacic u zatvor !!??

VL
ZV
zvona1002
16:01 23.12.2012.

eee.. Jaco, Jaco... moraš znati da se utopljenici hvataju za slamku, pa tako i ti sad naknadno sve znaš... kako to da ti kao desna ruka Sanadera koji te je postavio za predsjednicu vlade i HDZ-a sad kada si potonula postaješ "zviždač" da spasiš svoju guzicu... bojim se da si ti ista kao i Sanader ("držala si lojtre")jer nisi ni jednog njegovog čovjek skinula sa pozicije već si ih još dodatno ojačala birajući i predlažući na liste za parlamentarne izbore, a koji su te poslije izdali i prešli kod Karamarka, pa se ti sad svetiš svojoj stranci i trenutnom vodstvu stranke... ovako samo dokazuješ da si jadna, da samo misliš na sebe i da ti nije bitno za stranku i ljude koje si vodila...

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
16:24 23.12.2012.

Meni je nešto drugo čudno. Što god da se ovu stanovlasnicu priupita, ona odgovori da ne zna, da nije znala i slično. Sada se odjednom pojavi i kaže da zna, ali ne će reči. Oprostte, meni je ovo nivo ave karabatić. Zar je ova žena vodila državu? Platila joj je sigurno ova (grozna) vlada da se malo pojavi, da se sjetimo da može i gore.

VL
BI
bilikamen
16:46 23.12.2012.

Jadranka Kosor: Od mene su tražili da smijenim Mladena Bajića ----------------------------------- e jaco jaco, sad to govoriš. Što si šutjela do sada?

VL
ZJ
zivot je lijep
16:50 23.12.2012.

A joj! Zakašnjela savjest. A sve u cilju rušenja predsjednika vlastite stranke. Kao da bi nju HDZ-ovci ponovno birali!? Puste tlapnje. Ne pljuvati u zdjelu iz koje se jede!!!

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
17:16 23.12.2012.

Zar i ti Jadranka ?

VL
IN
insignia
18:24 23.12.2012.

Daj raji temu da se zabavi..Nije važno što sve poskupljuje i što sve više ljudi ostaje bez posla..Samo nek iblerovci pričju priče,, Katastrofa

VL
DU
Deleted user
21:01 23.12.2012.

jadranka hvala ti na hrabrosti i čestitosti kad si vodila vladu.

VL
Avatar deziderij
deziderij
09:19 24.12.2012.

Kad bi netko na koncu svega zatražio da se provede istraga protiv ove napirilitane namiguše i nosačice broševa onda bi to bilo za svaku pohvalu. Ovako se ova frajla samo spominje u nekim člancima a uradila je skoro pa ništa kao i svi ostali.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:03 24.12.2012.

23.12.2012. u 23:50h dejure je napisao/la: posle ove crvene koalicije, doći će opet druga, još crvenija hdz + sds + x ----------------------------------- Ta su vremena prosla. HDZ treba najmanje 10 godina da se sredi. Ovaj pokusaj sa Karamarkom je tragedijaja deluxe. Lik naime nije ni na nivou domacice Jace a pogotovo ne na nivou srednjo-europskog politicara. Zapravo misli das ni Bosanac Prgomet nije rijesenje, nego da je potreban netko skroz novi, a taj se za sad ni ne nazire.

VL
VF
vferari
11:01 24.12.2012.

Iz ove izjave lako se da zaključiti tko je tražio smjenu pa jasno Karamarko.Ako se sjetimo saradnje ili bolje rečeno nesaradnje mupa i uskoks onda dilame nema.Karamarko je koristeći prijašnju poziciju čelnika mupa i došao do predsjednika stranke valjda je to svima jasno.Kosoricu nisam nikad podržavao ali činjenica je da se je dokazala da je za nekoliko klasa sposobnija od Karamarka čak više neusporedivo.Da su stranački izbori bili bez pritisaka vjerovatno bi bila prošla mnogo bolje,samo ne razumijem kako može stim čovjekom sarađivati u istoj stranci koji joj je nanio toliko zla i ako nabi bio član stranke da ga upravo ona velikom greškom nije primila.Trebala je znati da jedanput policajac uvjek policajac a policajcu se ne govori ono što ne želiš da ti se dogodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.