Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na turneji u sad-u

J. Rozga: Ako zavolim Amerikanca, odvest ću ga mami u Split

rozga
Ivana Ivanović/Pixsell
22.11.2012.
u 11:00

– Dobro se snalazim s engleskim jezikom, a boravkom u Americi malo ću obnoviti znanje – kaže. U Velikoj Jabuci nakon koncerta zadržat će se još malo ne bi li razgledala i upoznala grad, a posebice lokacije na kojima je sniman “Seks i grad”.

Nakon što je na noge bacila sve hrvatske gradove, pokorila publiku i medije cijele regije, Splićanka Jelena Rozga krenula je na turneju po SAD-u i Kanadi. Prvi koncert održat će u New Yorku nakon čega slijede Cleveland, Chicago i Toronto. Ima li tremu, upitali smo je.

Riznica uspomena

– Nisam prestrašena, sastavni dio ovog posla su brojna putovanja tako da sam s vremenom pobijedila strahove od letenja i od publike. No, uzbuđena sam i presretna što ću se upoznati i družiti sa svojom američkom publikom. Širiti ljubav i radost glazbom divna je strana ovog posla pa me kilometri nikada nisu plašili ni odvajali od moje publike – javila nam se Rozga iz New Yorka.

Program prekooceanske turneje sastavljen je od pjesama koje su presjek njezine karijere. Publici će dakle, pjevati “Solo igračicu”, “Razmaženu”, “Bižuteriju”, ali i hitove koje je pjevala s grupom Magazin.

– Mislim da će se publici posebno svidjeti one starije pjesme koje u njima bude drage uspomene – iskreno će Jelena koja u Sjedinjenim Državama neće imati problema jer engleski joj je, kaže, poznat jezik.

– Dobro se snalazim s engleskim jezikom, a boravkom u Americi malo ću obnoviti znanje – tvrdi plavokosa muza hrvatskih dizajnera.

U Velikoj Jabuci nakon koncerta zadržat će se još malo ne bi li razgledala i upoznala grad, a posebice lokacije na kojima je snimana serija “Seks i grad”. S obzirom na to da ju je gledala, upitali smo je s kojim se od likova ona poistovjećuje.

– Mislim da sam poput svake žene – kombinacija osobina svih četiriju. Od svake posjedujem prednosti i nedostatke. Kao Carrie i ja imam osjećaj za modu, poput Mirande požrtvovnost u poslu, sviđa mi se Charlottein osjećaj pripadnosti obitelji i Samanthina strast za životom – otkrila je.

Nada se ljubavi

Na turneji joj je cilj dobro se provesti, ali se neće opirati ni ako je u jednoj od američkih uličica ljubav presretne i “zvekne” posred glave.

– Zašto ne?! Ljubav ne poznaje granice i jezik, a srce ne griješi. Da upoznam dečka u Americi, pokušala bih ga odvesti u Split jer tko jednom u njega dođe, zauvijek se zaljubi i više se ne vraća – ponosno će Rozga.

Ključne riječi

Komentara 4

SV
stjepan v.
15:37 22.11.2012.

Miske....haa varas se, ne pjeva ona po birtijama, nego u dvoranama koje primaju po 500 ljudi, u Kanadi je prodano 90% ulaznica. Jelena pjeva 24 studenog.

Avatar billybull
billybull
16:11 22.11.2012.

ne brini, to se nece dogoditi...ako ni zbog cega drugoga, onda zbog totalno razlicitih higijenskih navika prosjecnog amera i prosjecne hrvatice, odnosno evropljanke...

KR
kraljzvonimir
11:19 22.11.2012.

ovoono hehhahah...koji članak i naslov...nakon presude generalima sve pada u drugi plan:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije