Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijerka

J. Kosor: Završetak pregovora s EU zasluga je ove Vlade

jadranka kosor (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
10.09.2011.
u 14:11

Mi donosimo činjenice, a sve ostalo su priče bez programa i bez vizije, kaže premijerka

- Ne bavim se tračevima i to sam već puno puta rekla, a to je zbilja jedna trač politika u koju me nećete uvući – kazala je premijerka Jadranka Kosor odgovarajući u Gudovcu za obilaska Bjelovarskog sajma na novinarski upit je li zabranila ministru Čobankoviću da se zbog prisutnosti Josipovića i predstavnika oporbe pojavi na jučerašnjem otvaranju sajma. Premijerka je dodala kako ministri vlade RH, ovisno o resoru i teritorijalnoj pripadnosti, trebaju biti uz premijera baš kao što je to bilo slučaj dan ranije u Vukovaru.

U nastavku je odgovorila i na primjedbu oporbe da je EU vladin trofej naglasivši da uz sve napore oporbe i njihove opstrukcije i pokušaje rušenja vlade kako bi se zaustavili pregovori i kako bi Hrvatska bila na sporednom kolosijeku, nisu u tome uspjeli. - Kao što znate ja sam uspjela održati obećanje da će pregovori biti završeni do kraja lipnja i što god oni radili i koliko god se trudili neće moći izbrisati činjenicu da je HDZ-ova vlada završila pregovore naglasila je premijerka i dodala kako oporba pokušava sve osporiti nadajući se da će građani glasat za njih.

Premijerka smatra kako je i Bjelovarski sajam pokazatelj kako ništa od oporbenjačkih tvrdnji nije točno. - Sajam bilježi rast od 15 posto, a neke tvrtke s kojima sam razgovarala čak i do 30 posto - objsnila je Kosor i podsjetila kako će Hrvatska već prve godine ulaska u EU moći računati na 800 milijuna euro, a upravo to je uspjeh njezine vlade.

- Mi donosimo činjenice, a sve ostalo su priče bez programa i bez vizije – zaključila je premijerka.

Obilazeći sajam premijerka se zadržala kod najskupljeg kombajna na svijetu vrijednog 4,8 milijuna kuna kojeg je kupio poznati poljoprivrednik Stjepan Pavlak. Pavlak je premijerku pozvao da ga posjeti i provjeri kako kombajn radi u polju

Komentara 225

KU
kukuriku
17:15 10.09.2011.

Grohar,..na svim Forumima i Chatovima-postoje osobe-Psihopati ala-Eyujovan..!!

KL
klubuhb1
17:33 10.09.2011.

Završetak pregovora djelo je SADa koji su \"stisnuli\" Pahora i naredili mu da završi sa pregovorima. Inače po sposobnosti on sjede ko**ši to nebi završilo još 20 godina.

MO
morales
16:09 10.09.2011.

Istraživanje se zove Eurobarometar 75. Upišite na Google, pa ćete naći sve što treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije