Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

J. Kosor nije htjela komentirati Polančecovu prezentaciju o Ini

Đuro Đaković Holding i Jadranski naftovod potpisali ugovor o izgradnji triju spremnika za naftu na lokaciji Omišalj na otoku Krku vrijedan 218,7 milijuna kuna.
02. srpnja 2011. u 12:55 58 komentara 4 prikaza
kosor (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

SLAVONSKI BROD – Premijerka Jadranka Kosor s resornim ministrima Popijačem, Kalmetom i Božinovićem nazočila je svečanom potpisivanju ugovora između Đuro Đaković Holdinga kao voditelja konzorcija i s Jadranskim naftovodom o izgradnji triju spremnika za naftu na lokaciji Omišalj na otoku Krku.

Poslovi vezani tim ugovorom, vrijedni 218,7 milijuna kuna, moraju biti dovršeni za 20 mjeseci od uvođenja u posao.

Također, ĐĐ Holding sklopio je istom prigodom i Protokol o pokretanju aktivnosti na zajedničkom osnivanju trgovačkog društva Hrvatskih željeznica Holding i Đure Đakovića koje treba osigurati financiranje proizvodnje i najam teretnih vagona za potrebe HŽ-a, a obavljena je i svečana primopredaja 30 teretnih vagona za prijevoz rasutih tereta te sedam vagona samoistresača za prijevoz kamena temeljem ranijeg ugovora, vrijednog 83 milijuna kuna o izradi 100 vagona toga tipa između Đure Đakovića i HŽ-Cargo. Preostalih 63 vagona bit će isporučeno do kraja ove godine.

Premijerka Kosor nije željela davati izjave za medije o aktualnim političkim događajima, pa tako ni o prezentaciji Damira Polančeca u kojoj on tvrdi da je cijeli vrh HDZ-a, dakle i premijerka Jadranka Kosor, sve znao o dogovoru i sklapanju štetnog ugovora kojim se predaju upravljačka prava Mol-u nad Inom.

U Tomislavovom domu na Sljemenu traju prirpeme za karantenu
KULTNI HOTEL
Zašto se zatvara Tomislavac: Ljudi će u karanteni boraviti 15-ak dana uz potpuni komfor
tt
Tabu tema
Evo što morate znati o životu s hemoroidima
  • Vladimir12-4:

    Pa kaj bu davala izjave na polanceceve izjave? Nije valjda vise htjela lagat, stvari su kristalne. Nije htjela govorit protiv sebe i HDZ-ovaca.

  • zendraf:

    A šta se tu ima komentirati?