Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pozvana na skup

J. Kosor: Moje izbacivanje poruka je svim članovima HDZ-a

jadranka kosor
Iva Vidović/VLM
09.03.2013.
u 17:38

Na pitanje kako osobno prožiljava političku situaciju kazala je: - Evo vidite, živa sam. Nije lako nakon puno godina, ali očito da još puno posla predamnom.

Sudjelujući uz predsjednika Josipovića na okruglom stolu na temu "Žene poduzetnice u ruralnim područjima", bivša premijerka Jadranka Kosor objasnila je zašto je subotu provela na Plitvicama umjesto na skupu HDZ-a u Zagrebu.

Kazala je kako nije niti pozvana, a na pitanje da li se netko prepao onoga što bi tamo mogla reći odgovara:

- Mislim da netko s mojim iskustvom, i ministrice obitelji, ministrice branitelja, potpredsjednice Vlade, zastupnice, potpredsjednice parlamenta, premijerke koja je deblokirala pregovore, završila pregovore, potpisala pristupni ugovor, uvijek u političkom prostoru imam što za reći, kazala je Kosor.

- Postupak pred visokim časnim sudom je završio, glasovali su jednoglasno za moje isključenje. Po mom sudu nisu apsolutno imali statutarno uporište da o tome odlučuju zbog puno razloga. Taj postupak je završio, ja čekam tu takozvanu presudu, ona nije došla još na moju adresu. Vidjela sam da ju je jučer objavio jedan dnevni list , što je naravno apsolutno kršenje pravila jer se postupci pred visokim časnim sudom HDZ-a moraju odvijati tako da se primjenjuje ZKP. Zamislite da neka presuda najprije završi na televiziji ili u novinama, a onda je dobije stranka, objasnila je Kosor odgovarajući na pitanje da li je još uvijek članica HDZ-a.

Objašnjava kako je njezino izbacivanje iz stranke poruka svim članovima.
- Kao što znate predsjedništvo HDZ-a u ovom sastavu uz dva glasa protiv je odobrilo moje izbacivanje iz HDZ-a čime je odobrilo taj postupak bez, po mom sudu, ijednog relevantnog argumenta, ali očito to nije poruka samo meni, ona je poruka svim članovina HDZ-a, ali i puno šire, kazala je.

Na pitanje kako osobno prožiljava političku situaciju kazala je:
- Evo vidite, živa sam. Nije lako nakon puno godina, ali očito da još puno posla predamnom.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
19:05 09.03.2013.

Toni, ako je neradnica i teška lijenčina zašto ste željeli da bude predsjednica pa onda premijerka? Niste li vi HDZ-ovci nedogovorni prema hrvatskom narodu?

PO
ponavljac
19:09 09.03.2013.

Onda netko kaže nema se novca , a svako malo neki skup , gdje se gomila parazita dobro naždere i napije . Nisu oni glupi pa da dadnu novce na primejr za liječenje branitelje, njima je bila dužnost da obole kako bi hrvatice uživale u bogatstvu, a to da li će im himna biti bože pravde ili lijepa naša, tako im je svejedno

MA
matador007
17:57 09.03.2013.

Ti si pametna žena,ionako ti nije mjesto među tim budalama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije