Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediaservis podijelio godišnje nagrade

J. Kosor je osoba i političarka godine, S. Novak najhrabrija žena

Silvana Novak
19.12.2009.
u 16:32

Osobe koje su obilježile godinu na izmaku biralo je dvjestotinjak urednika i novinara. Teške “pokale” koje je dobila, premijerka je iskoristila za šalu.

Premijerka Jadranka Kosor dobila je dvije godišnje nagrade medijske agencije Mediaservis - za političarku i osobu godine. Sportašica godine je Blanka Vlašić, pjevač Tony Cetinski, a poduzetnik Ivica Todorić. Posebna nagrada za hrabrost pripala je Silvani Novak, ženi koja je usprkos leukemiji odlučila roditi sina Lea, ali je unatoč snažnoj volji bitku za život izgubila. Osobe koje su obilježile godinu na izmaku biralo je dvjestotinjak urednika i novinara. Teške “pokale” koje je dobila, premijerka je iskoristila za šalu.

– Ovo je teško, moglo bi poslužit kao oružje pa ću razmislit o tome. Tu su mi dva ministra paćemo vidjeti što možemo – kazala je Kosor i dodala da nagradu za političarku godine doživljava kao obvezu za budućnost jer nije mala stvar dobiti nagradu od novinara.

– U politiku se ne trudim unijeti ženski rukopis već ono što je normalno: uvažavati drukčija mišljenja i okupljati ljude – zahvalila se premijerka i rekla da joj je ngrada za osobu godine previše. T. Cetinski nagradu je posvetio svojoj baki po ocu, a J. Vlašić, koji je preuzeo nagradu uime Blanke, se po snježnom nevremenu jedva probio iz Splita do Zagreba te je “upao” u pola ceremonije.

Komentara 189

OB
-obrisani-
18:06 19.12.2009.

pa nek objavi registar branitelja...ako smije....

BI
bigboii
18:42 19.12.2009.

Kamocemo A zašto sam sebi odgovaraš???

ST
stefj
17:30 19.12.2009.

Izborom osobe godine mediji daju upute građanstvu kako se ponašati i koja načela poštovati: izdaj, uzmi, rasprodaj, laži...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije