Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečana sjednica

J. Kosor: Gospodarski opstanak Hrvatske ovisi o reformama

vlada (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
25.06.2010.
u 12:19

Hrvatska je na prekretnici ili reforme za bolji život ili dramatičan pad kojem se ne vidi kraj, poručila je sa svečane sjedice Vlade.

- Bit ću jasna. O predloženim reformama ne ovisi samo oporavak države, nego i gospodarski opstanak Hrvatske. Hrvatska je na prekretnici ili reforme za bolji život ili dramatičan pad kojem se ne vidi kraj, poručila je sa svečane sjedice Vlade, odražane povodom današnjeg obilježavanja Dana državnosti, premijerka Jadranka Kosor.

Dodala je kako su reforme moguće jedino uz potporu svih građana. Kosor je istaknula kako oni koji govore da Vlada trči u mjestu i oni koji govore da ne treba ništa mijenja, ne govore istinu te još jednom spomenula kako o najvaljenim reformam ovisi budnućnost sviju nas i Hrvatske, a ne opstanak ove Vlade.

- Ostat ćemo čvrsto uz  program gospodarskog opravka dok god bude i trunke nade da se on može provesti. Vjerujem u hrvatske ljude.

Na svečanoj sjednici premijerka nije propustila podsjetiti kako je Hrvatske i pred završetkom pregovora za ulazak u Europsku uniju te kako je dolaskom nje na vlast riješen problem slovenske blokade.

Izrazila je nadu da ćemo 20 obljetnicu osamostaljenja slaviti u boljem ozračju,  s više radnih mjesra i da ćemo imati gospodarski oporavak.

Kosor je zahvalila svim hrvatskim braniteljima koji su stali u obranu držćave, bez kojih, kako je rekla, ne bi bilo ni Hrvatske koju "Još uvijek gradimo u državu kakvu Hrvati zaslužuju".

Predsjednik Ivo Josipović na svečanoj je sjednici gotovo u cijelosti ponovio govor sa domjenka koji je jučer održan povodom proslave Dana državnosti. Podjestio je kako podržava Vladu u borbi za reforme, ali je i još jendom istaknuo da je Hrvatska socijalna država i da prema Ustavu hrvatski radnik ima pravo na dostojanstvo, pristojnu plaću i socijalnu sigusrnost te da su potpisnici peticije za referendum pokazali da žele pravednu državu.

Komentara 241

OB
-obrisani-
16:22 25.06.2010.

HDSSB-jaka ali mala ja Slavonac a ovi idioti..a tebi jaki i mali...fuj...

VI
vitaszorcms
16:29 25.06.2010.

25.06.2010. u 16:26h hermina mamic je napisao/la: ploto u 16:05h +++++++++++++++++++++++++++ Pa to i rade naše političke elite,dok se mi kreteni tu navlačimo kao zaluđeni nogometni navijači.Đavoljih slugu kod nas koliko hoćeš.

OB
-obrisani-
15:57 25.06.2010.

25.06.2010. u 15:48h cvrcak2010 je napisao/la: mi smo to vec probali...to sa zastavicama i grbicima po gacama i bijelim carapama...vidis do kuda nas je dovelo. Nije to bas recept za nas. prevari me jednom - sram TE bilo prevari mee drugi put - sram ME bilo. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- ovaj komentar vrijedi jos jednom ponoviti....kompliment ! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije