Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimile ga kamere

Izvršni direktor ostao bez posla zbog onog što je učinio u liftu

Zlostavljao psa u liftu
Foto: Youtube
1/2
03.09.2014.
u 09:21

– Nažalost, nisam prikladno reagirao i žao mi je zbog toga – rekao je Desmond Hague koji je nakon svega morao dati ostavku

Izvršni direktor jedne velike kanadske kompanije morao je dati ostavku nakon što su ga nadzorne kamere u liftu "uhvatile" u zlostavljanju psa kojeg je čuvao prijatelju.

Desmond Hague snimljen je krajem srpnja kako udara dobermana i podiže ga u zrak držeći samo uzicu. Rekao je kako mu je životinja prouzročila "manje frustracije" te je izgubio kontrolu.

– Nažalost, nisam prikladno reagirao i žao mi je zbog toga. Zahvalan sam što životinja nije ozlijeđena – rekao je Hague u priopćenju, prenosi The Blaze. Dodao je kako se osobno ispričao vlasniku psa, a kako bi pokušao popraviti štetu, donirao je novac u dobrotvorne svrhe te je potražio pomoć za svladavanje bijesa.

Unatoč svim ovim potezima Hague je u utorak podnio ostavku. O svemu se oglasio i direktor uprave kompanije Joe O'Donnell koji je u priopćenju istaknuo kako oni neće tolerirati nasilje nad životinjama te se ispričao zbog incidenta. Osim što je ostao bez posla, Hagueu sada prijete i kaznene prijave zbog zlostavljanja životinje.

>> Odani pas 2 mjeseca čekao da se vlasnici vrate po njega i onda se dogodilo ovo

Komentara 27

FL
florenz769
11:18 03.09.2014.

Kod nas, direktori potužu sa "uzicom" svoje zaposlene, i ne samo u liftovima. No, na žalost, nema nadzornih kamera da to snime.

Avatar possibilis
possibilis
09:52 03.09.2014.

A jadno pseto. Ako zivince nema uvjeta, nemojte ga ljudi zatvarati u male stanove i posudjivati ovakvim prijateljima. Gradski psi najcesce obolijevaju od poremecaja bubrega. Zbog vlasnika i nedovoljne setnje. Ako razumijete zivotinju onda mozete reci da ste tolerantni i da volite zivotinje. Steta da ovaj dobermancic nije malo veci.

Avatar lasta mala
lasta mala
11:26 03.09.2014.

Nije pitanje koliko se brinemo o ljudima a koliko o životinjama-tu bi se dalo razglabati.Bitno je da ovaj mali pas nema izbora pred ovim idiotom a kad naraste zdrobio bi mu ruku u trenu.Takav pas se tako i ponaša kasnije pa bude uspavan.Kazne su nikakve i nema kontrole unutar zidova ovakvih izroda!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije