Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario Kozjak
Povratak na članak

Izvlačio od Hrvata novac lažno se predstavljajući kao urednik nepostojeće televizije u Frankfurtu

Zbog ponavljanja ranijih radnji iz oblasti gospodarskog kriminala, samozvani urednik Hrvatske televizije Frankfurt završio u zatvoru.

Komentari 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:20 07.04.2019.

Puno važnije vjesti kako Lepa Brena krade struju nema ? Brena i Boba su uz pomoć specijalnog magneta ‘šokatora’ onesposobili elektroničko brojilo na lokalu Irish pub, zbog čega su mjerači prikazivali da je potrošnja struje manja od stvarne. Živojinovići suu struju krali godinu i pol i tako su oštetili Elektroprivredu Srbije za više od 300.000 kuna - pisao je Informer.

VL
DU
Deleted user
20:13 06.04.2019.

izvlačio od Hrvata novac lažno se predstavljajući kao urednik nepostojeće televizije u Frankfurtu hdz i crkva godinama izvlače novac od hrvata lažno se predstavljajuć kao patrioti i katolici koji se bore protiv ,,komunjara,, i ,,crvenih,, a u stvari su ekspozitura najvećih komunjara u hrvatskoj,škegre,valentića,šeksa,......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.