Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNO PITANJE
Povratak na članak

Izvješće WHO-a o istrazi u Wuhanu: 'Virus je vjerojatno stigao od šišmiša, ali puno toga još ne znamo'

"Laboratorij kao izvor pandemije smatra se iznimno malo vjerojatnim", piše u izvješću

Komentari 12

KI
kimi
11:39 29.03.2021.

Pa tom šišmišu koji ga je stvorio treba dati Nobelovu nagradu za biologiju kao tvorcu virusa koji se ponaša kao vrhunsko biološko oružje.

VL
ZA
Zapadnjak
11:43 29.03.2021.

Cak i da je virus stigao iz prirode ovo je bila idealna prilika za iskorititi za nekakvu zajednicku geostratesku akciju protiv kine, sankcije, micanje industrije u druge zemlje i slicno... u normalnim vremenima ljudi (na zapadu) zive opusteno i nije ih briga za tamo nekakve ujgure, hong kong i slicno, upravo zato se ovakve prilike moraju iskoristiti kako bi se napravilo ono sto je potrebno i ispravno...

VL
PO
Porta
11:32 29.03.2021.

Stigao virus od šišmiša Billa.

VL
ZN
znam
13:00 29.03.2021.

Prema Davidu Asheru, bivšem glavnom istražitelju radne skupine američkog State Departmenta koja je proučavala podrijetlo COVID-19, podaci su "učinili da osjećamo da je Institut Wuhan vrlo vjerojatno izvor pandemije COVID" Izvor Dr Mercola

VL
DU
Deleted user
11:58 29.03.2021.

Bilo koja analiza ili studija koja govori da je RT-PCR test manipulativan i izvorno nije namijenjen dijagnostici jest medicinski valjana, ali je ona posve beznačajna zbog toga što je SZO rekao: „Koristite PCR test“ i sve ga članice moraju koristiti, kao što moraju povećavati ili smanjivati broj ciklusa u skladu s e-mailom koji im pristigne. Identično je i s maskama, karantenom, bilo čime. Iza ničega ne postoji medicinski temelj, a sve analize, grafovi, studije, članci koji pokazuju da stvar nema uporišta jesu točne, ali realno ne znače apsolutno ništa jer jedino o čemu se ovdje radi jest bespogovorno poštivanje ropskog odnosa kojeg zemlje članice imaju prema WHO i UN. Pojednostavljeno stvar se svodi na jednu rečenicu Mi smo naredili, vi morate provesti.

VL
HO
homophob
17:47 29.03.2021.

Putovanja Kinom izvan Provincije Woohaan su bila zabranjena 9 veljace 2020. U isto to vrijeme Kina je jos 9 dana bez ogranicenja dozvolila medunarodna putovanja iz Grada Woohaan u Europu (oko 12 tisuca putnika dnevno), Ameriku (preko 30 tisuca putnika dnevno) i Australiju (nesto manje od 4 tisuca putnika dnevno). Iz zabrane putavanja iz kontaminirane zone unutar zemlje se slobodno moze zakljuciti da su vlasti bile svjesne opasnosti sirenja virusa ali sirenje u "zapadne" civilizacije ih nije niti malo zabrinjavao. Dozvolili su sirenje zaraze i sutili su o ubiracnosti bolesti. Zakljucujem da su svjesno poticali epidemiju smrtonosne bolesti i njome se sluzili da nanesu stetu i brojne smrtne zrtvete koristili zarazu kao biolosko oruzje skrivajuci se iza nesretnog slucaja! Vjerujem da su namjerno pratili sirenje i ucili sta mogu ocekivati u buducnosti kada namjerno puste slijedecu posast mogucim ratnim neprijateljima! Komunisti nemaju osjecaja humanosti i ljudski zivoti za njih nemaju vrijednosti.

VL
XA
xaron
19:53 29.03.2021.

WHO uhljebi su “ usaglasili “ stručni nalaz sa Kinezima ?

VL
OK
okvarbudovič
20:32 29.03.2021.

virus je vjerovatno stigao od k...Ca biliya

VL
LI
liliZG
17:22 29.03.2021.

zbrisal iz laboratoriji , optužili jadnog šišmiša

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.