Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meksiko

Izrešetan bivši osnivač kartela La Familia Michoacana i još trojica muškaraca

carlos rosales mendoza
Foto: FAH
29.12.2015.
u 09:20

Svi ubijeni su muškarci. Vjeruje se da su ubijeni drugdje i ostavljeni na zaustavnome dijelu autoceste pri izlasku iz naseljenog dijela,

Hicima izrešetana četiri tijela pronađena su kako leže na dijelu autoceste u ponedjeljak ujutro u zapadnom dijelu Meksika u države Mchoacana, objavila je policija. Jedan od ubijenih je i suosnivač kartela drogom La Familia MichoacanaCarlos Rosales Mendoza (53) poznat i kao "El Tisico", "El Prieto" i "El Carlitos".

Svi ubijeni su muškarci. Vjeruje se da su ubijeni drugdje i ostavljeni na zaustavnome dijelu autoceste pri izlasku iz naseljenog dijela, piše Abcnews.

Michoacan bilježi porast nasilja vezanog uz drogu, ali i oružje još od 2013. godine i to od grupe koja je željela potjerati Vitezove Templare (grupa koja je iznikla iz kartela La Familia Michoacana) iz države.

>> El Chapo ozlijedio lice i nogu bježeći od policije

Komentara 1

MX
Mister X
10:27 29.12.2015.

Meksička policija i američki savjetnici izgleda rade svoj posao i tamo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije