Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael pokrenuo ofenzivu protiv Palestine

Izraelsko ratno zrakoplovstvo bombardiralo pojas Gaze

izraelska ofenziva
Reuters
19.11.2009.
u 10:57

Izraelsko zrakoplovstvo bombardiralo je ciljeve u pojasu Gaze u kojima se po informacijama tajnih službi proizvodi oružje kojim islamski ekstremisti u intervalima napadaju izraelsko područje.

Izraelsko vojno zrakoplovstvo bombardiralo je ciljeve u pojasu Gaze u kojima se po informacijama tajnih službi proizvodi oružje kojim islamski ekstremisti u intervalima napadaju izraelsko područje.

Osim proizvodnje oružja izraelska vojska pokušala je spriječiti dotok oružja i novca iz susjednih zemalja bombardiravši podzemne tunele koji služe za opskrbljivanje islamističkih utvrda u pojasu Gaze.

Palestinske javne službe obznanile su da je poginulo najmanje troje civila.

Najnoviji napadi reakcija su izraelske vlade na nedavne raketne napade koje su pokrenuli Palestinci. Sudeći prema izraelskim informacijama, u proteklih je mjesec dana 15 raketa i takozvanih zvončića palo na izraelsko područje što je nastavak palestinske borbe koja je poprimila gerilske odrednice nakon kratkotrajnoga ratnog sukoba krajem prošle i početkom ove godine.

Izraelska je vojska priopćila da je od kraja izraelske ofenzive, u kojoj su stradale tisuće Palestinaca, sveukupno lansirano otprilike 270 raketa i ostalih projektila.

Komentara 217

GE
Gedeon
13:37 19.11.2009.

KIR_VELIKI , placen oglas

RE
rezonancija
15:09 19.11.2009.

nitko nema sto srbin imade,laz u istinu tako vesto iskrade

KV
KlR_VELIKI
13:18 19.11.2009.

Mislim da je došlo vrijeme da Iran napokon civilizira ove izraelske barbare, koji su sramota za civilizirani svijet 21. stoljeća!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije