Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izraz potpore
Povratak na članak

Izraelsko-palestinski sukob: Trump prvi puta za rješenje s dvije države

Trump je također rekao na sastanku s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom u Općoj skupštini UN-a da želi predstaviti mirovni plan za dva do tri mjeseca.

Komentari 4

GV
golub Vaso
11:18 27.09.2018.

nude Palestincima točkice tj. potpuno nefunkcionalnu državu

VL
KL
klasika
11:04 27.09.2018.

Bilo bi fer. Ali moraju priznat Izrael kao zemlju židovskog naroda. President Trump, samo hrabro i razborito!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:38 27.09.2018.

pa kad su već o tome govorili u un-u, mogli su se pozvati na rezoluciju un-a iz 48-e, kojom su stvorene dvije države na području palestine. svaki sastanak i dogovor izraelaca i palestinaca pod pokroviteljstvom amerikanaca je počinjao sa cementiranjem postojećeg stanja i dogovaranja oko budućih pregovora. znači, kad je pokojni yasser arafat u norveškoj potpisao jedan sporazum, izrael je legalizirao izgrađena naselja na palestinskom teritoriju, kao i ona u izgradnji. svaki put kad su sjeli za stol, palestinci su se odrekli dijela svojeg teritorija. uz veliki smijeh i tapšanje po ramenima amerikanaca. tražiti od palestinaca da njihova buduća rupa u rupi od države bude još i k tome demilitarizirana je vrhunac licemjerstva kako izraelaca i amerikanaca, tako i cijelog svijeta. ako palestina neće moći imati sve atribute države, onda ih ne treba ni izrael imati. uvedimo un protektorat na cijeloj palestini, i eto vam mira. tko zgriješi, bombardirati ga i poslati u kameno doba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.