Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Tomer Bronshtein

Izraelski znanstvenik: Potvrdili smo hrvatski uspjeh, koronu liječimo matičnim stanicama

Dr. Tomer Bronshtein, voditelj istraživanja; dr. Shai Meretzki, osnivač i izvršni direktor; dr. Dror Ben David, voditelj istraživanja i razvoja
Privatna arhiva
23.08.2021.
u 18:18

MSC-i su migrirajuće stanice. One luče molekule koje reduciraju učinak citokinske oluje i upale pluća

Komentara 19

Avatar freen
freen
18:30 23.08.2021.

bravo

Avatar Cinco
Cinco
18:49 23.08.2021.

Đikić, čičin Šain i sl. na aparatima...

Avatar horuk
horuk
18:54 23.08.2021.

Cestitkaaa. Ali, mozda nije dobro da se mi u sve mjesamo. Te pravimo el. automobile a to nije za nas, te se u sportu takmicimo sa velikima, evo sada opet ovo nesto izumjevamo neke ljekove koje samo veliki smiju izumjevati. Bolje da ne radimo to mi, neka to drugima. Mi mozemo naprimjer sjediti, rugati se drugima koji rade, zazivati za djabnom poslugom vode u restoranu i za vecom placom za kelnere al ne od naseg novca. A opet ja ovdje crna ovca i meni drago da nasi naucnici rade uspjesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije