Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije

Izraelski snajperist objavio fotografiju dječaka na nišanu

Dječak na nišanu
Screenshot/Instagram
19.02.2013.
u 09:14

Objava fotografije 20-godišnjeg snajperista izazvala je burne reakcije nakon čega je uklonjena, a njegov korisnički račun zatvoren

Izraelski snajperist Mor Ostrovski objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj drži na nišanu palestinskog dječaka.

Objava 20-godišnjeg snajperista izazvala je burne reakcije nakon čega je fotografija uklonjena, a njegov korisnički račun zatvoren, javlja Daily Mail.

Palestinski internetski portal na engleskom jeziku The Electronic Intifada objavio je da nema dokaza kako je na dječaka pucano ni da je fotografija originalna. Objavili su i druge fotografije snajperista koji se fotografirao s različitim vrstama oružja. Sam Mor Ostrovski rekao je svojim nadređenima da to nije njegova fotografija te da ju je našao na internetu.

Izraelska vojska ogradila se od ovog slučaja i zatražila istragu.

"Ovako izgleda okupacija. Ovako izgleda vojna kontrola nad civilnim stanovništvom", napisao je na Facebooku jedan od članova organizacije Breaking the Silence, grupe veterana izraelske vojske koja pokušava podići svijest javnosti o tome što se događa na tom području.

>>FOTO On je ubio najpoznatijeg američkog snajperista!

Komentara 2

SA
sargu123
12:13 19.02.2013.

Toliko o "izabranom narodu" !

AS
a_sutra
16:42 19.02.2013.

Optika i djecak se ne uklapaju u sliku. Ovo je PhotoShop!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije