Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTETA IZ VLASTITOG DOMA

Izraelska vojska: Pored bolnice al-Shifa pronašli smo tijelo žene koju je zarobio Hamas

YEHUDIT WEISS
Foto: Reuters
16.11.2023.
u 20:42

Prema izraelskim izvorima, u napadu 7. listopada ubijeno je 1200 ljudi, a više od 240 osoba je oteto. Među ubijenima je i Shmulik, Yehuditin suprug

Izraelska vojska od srijede pretražuje bolnice u Gazi tvrdeći da ih Hamasovi teroristi koriste kao uporišta, stožere, i skladišta vojne opreme. Sada su izvijestili da je u krugu bolnice al-Shifa pronađeno tijelo Hamasove taokinje.

Radi se o 65-godišnjoj Yehudit Weiss koja je oteta iz svog doma u kibucu Be'eri za vrijeme napada na južni Izrael 7. listopada, piše Guardian. Majka petero djece u trenutku kada je zarobljena liječila se od raka.

"Tijelo Yehudit Weiss izraelski vojnici izvukli su iz strukture pored bolnice Shifa u Gazi te prebacili na izraelski teritorij. U istom prostoru pronađena je vojna oprema, uključujući puške Kalašnjikov te granate" kazao je glasnogovornik.

Prema izraelskim izvorima, u napadu 7. listopada ubijeno je 1200 ljudi, a više od 240 osoba je oteto. Među ubijenima je i Shmulik, Yehuditin suprug.

VIDEO Eksplozije u Gazi

 

Ključne riječi

Komentara 10

LU
luftbrenzzer
21:51 16.11.2023.

Nakon ovog do sada neviđenog bestijalnog bombardiranja Gaze, bilo bi pravo čudo da je itko od talaca još živ kao žrtva spasavalačke intervencije. Iako izraelska vojska nezna gdje su taoci razaraju sve od reda pa se može zaključiti da susu taoci u startu otpisani, tj. žrtvovani za više ciljeve (daljnju otimačinu palestinskog teritorija).

CM
Crni_moj
05:22 17.11.2023.

Tko je ustvari stvorio hamas. Izraelci se bore protiv tog hamasa a umiru samo Palestinci. Zvuči nelogično, brutalnom i nemoralno. A cijeli svijet samo bla, bla, bla. Gdje je nestala empatija?

PM
Pionir_Mali
21:54 16.11.2023.

Ma pustite izraelce,Rusi spalili prvi američki M1A2 Abrams u Ukrajini i zarobili još dva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije