Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽBE ZA KORUPCIJU
Povratak na članak

Izraelska policija predložila podizanje optužnice protiv Netanyahua

Istraga obuhvaća i bivšega Netanyahuova savjetnika za medije Nira Hefetza te bivšega visokog dužnosnika Shlomu Filbera.

Komentari 10

AG
Agricola
15:00 02.12.2018.

To se iz zrakoplova vidi da mu Soros smješta. Klasična sorosevska taktika, kad te nema gdje probiti nađe bilo koji posao neke vanjske firme s državom, optuži za korupciju pa se ti peri. Tako je Soros tvrdio d a je je Tuđman iznio 7 milijardi dolara iz Hrvatske, i tad je ta laž poslužila svrsi iako je danas svakom prisebnom jasno da je to laž. Drži se Bibi i nađi načina da vratiš tom zločincu, mogao bi i Mossad malo početi štiti Izrael od tog zločinca Sorosa!

VL
PL
@ploto@
17:22 02.12.2018.

Netanyahu je zabranio Soroša i njegove udruge u Izraelu i to mu je najveći neprijatelj.

VL
GV
golub Vaso
00:27 03.12.2018.

satanjahu

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
13:48 02.12.2018.

poznato židovsko poštenje.

VL
KO
kordunmoj75
18:46 02.12.2018.

Kako to da nase medije nista ne pisu,od cetbrtka,kada su izraelski zrakoplovi bombardovali Sirijske vojne polozaje i civile,oko Damska,i onda su izgubili par zrakoplova,ne zna se tocan broj,ali bilo ih je par komada,po izvjescu zapadni javni medija,nisu se usudili odd srpnja napasti Sirijsku drzavu,jer su Rusi postavili proturaketni sistem u Siriji,ali evo pokusali su u Cetvrtak i dobili po uasima,medjutim nase medije cute,i prikrivaju tu propalu agresorsku misiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.