Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEŠĆE KOD MLAĐIH MUŠKARACA
Povratak na članak

Izraelci ukazali na povezanost Pfizerova cjepiva i rijetkih slučajeva miokarditisa

Iz Pfizera kažu da prate rezultate izraelske studije, no tvrde da nije utvrđena uzročna veza s njegovim cjepivom niti je zabilježeno da te bolesti ima više nego što je uobičajeno

Komentari 3

DU
Deleted user
10:15 03.06.2021.

"Mic po mic" dolaze razne nuspojave na vidjelo! Naravno: sve one nemaju nikakvih veza sa cjepivom nego su posljedica "predbolesti"... Za razliku od corone gdje se umire samo od nje bez obzira na komorbiditete... E moje ovčice: lupali bute se glavom o zid i postavljali pitanje zašto ste se cijepili... Praf vam budi: nama ravnozemljašima ste se rugali...

VL
Avatar povjesnicar
povjesnicar
10:54 03.06.2021.

Prema ocjeni Robert Koh instituta još uvijek nije utvrđeno da li i u kojoj mjeri osobe koje su vakcinisane prenose korona-virus. „Podaci koji su do sada dostupni ne omogućavaju konačnu procjenu efikasnosti Kovid-19-iRNK-vakcina u smislu sprječavanja ili smanjenja prenosa virusa.“ Dok ne budu postojali podaci o tome koliko vakcina sprječava prenos virusa, i nakon primljene vakcine bi se trebalo pridržavati svih preporučenih zaštitnih mjera. To su odstojenje, higijena i maske.

VL
OR
Origano
14:30 02.06.2021.

To je tek početak.Onda ovčice samo vi čekajte u redu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.