Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA POTRAGE

Izraelci u potrazi za nestalim tinejdžerima uhitili 80-ak Palestinaca

Izrael
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
15.06.2014.
u 08:35

Tinejdžeri su nestali blizu izraelskog naselja sjeverno od većinski palestinskog grada Hebrona

Iz izraelske vojske izvijestili su kako su uhitili 80-ak Palestinaca u sklopu potrage za trojicom izraelskih tinejdžera nestalih u Zapadnoj Obali, prenosi BBC.

Tinejdžeri su nestali blizu izraelskog naselja sjeverno od većinski palestinskog grada Hebrona na povratku s večernjih predavanja. Izrael je u subotu izvijestio kako je 16-godišnjake Naftalija Frenkela i Gilada Shaara te 19-godišnjeg Eyala Yifracha otela teroristička skupina.

Izraelci su rekli kako se intenzivno traga za nestalima, a palestinski dužnosnici su rekli kako surađuju u potrazi. Izraelski ministar Benjamin Netanyahu pozvao je palestinskog predsjednika Mahmouda Abbasa da učini sve što je nužno kako bi razriješio ovu krizu, prenosi Reuters.

- Teroristi dolaze s teritorija palestinske vlasti i ona je odgovorna - rekao je Netanyahu.

Wasel Abu Youssef, viši član Abbasove organizacije PLO, odbacio je optužbe.

- Ovo je omama s ciljem pripremanja vojne ofenzive kao dijela njegovog tekućeg i proglašenog rata protiv palestinskog naroda - rekao je Abu Yousself.

>> Povijesni događaj: Prvi puta izraelski i palestinski predsjednici zajedno u Vatikanu

Komentara 6

DI
dokazano.istinito
21:15 15.06.2014.

nazalost, ono sto su nekada nijemci sproveli sa check points, i sa odmazdama, sada se cini od strane izraela..samo sto sada nitko nece da okrivi javno (zapadne zemlje) da izrael cini velike nepravde

Avatar superhik74
superhik74
14:49 16.06.2014.

Nacisti su to radili tako da bi uhitili 100 za jednoga njihovog, a ovi su za sada na 50 za jednog (Jutros je brojka 150 za trojicu), tako da imaju jos vremena da se priblize njihovim uzorima.

Avatar oris2
oris2
11:20 15.06.2014.

bring back our boys!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije