Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLISKI ISTOK
Povratak na članak

Izraelci gađali vojne objekte u Siriji: Ubijeno 10 vojnika

Zadnjih godina Izrael je izveo stotine napada u Siriji na neprijateljske snage Irana i libanonskog Hezbolaha koje smatra najvećom prijetnjom vlastitim granicama

Komentari 17

VI
vidum
10:06 02.06.2019.

Izraelci uvijek gađaju vojne ciljeve. Nisu oni krivi što su na drugoj strani teroristi koji još nisu prohodali.

VL
PU
paul-umpe
11:18 02.06.2019.

udri Benjamine svom silom.Samo nas ti jos mozes spasiti od doktora i injžinjera

VL
NE
Nepokolebljiv
09:26 02.06.2019.

Oslobodio Golansku visoravan! Ako Amerika priznaje izraelski suverenitet na golanu to je dovoljno jer nitko drugi poslije toga zaista vise nije vazan! To vazi na Kosovu a radi toga Srbi nisu pokusali braniti "nenaoruzanu nejacad" kada su Ameri kazali "nemere bre!".

VL
Avatar Golum
Golum
09:23 02.06.2019.

Ajd bar ste dobro napisali da je Izrael okupirao Golansku visoravan.

VL
TO
Toni66
10:54 02.06.2019.

Izraelci gađali vojne objekte u Siriji: Tri vojnika ubijena? Zadnjih godina Izrael je izveo stotine napada u Siriji na neprijateljske snage Irana i Libanonskog Hezbolaha koje smatra najvećom prijetnjom vlastitim granicama.. Jeli jasno kad osvojiš dio Sirije i Vidiš dada Siriju čuva Putin A imaš Ameriku i NATO kao svoje sluge nema druge nego mlati one koji se bore protiv terorista tamo ... Znači kad dođeš na više stotina puta i raketiraš tuđi teritorij , to nije agresija kako naivni balkanci vole da kakaju bez veze i često ponavljaju da bi to postala istina tu . Nego radi se o strahu i nesigurnosti onoga tko tuđi i teritorij rastura napada osvaja i ništa drugo . Potom naravno da ima pravo tako u nedogled jer strah ne prestaje ... Super slaba KIna i Rusija posebno naravno može smo da gleda i da prića kako ima strašno oružje a nema stava ili ne donosi prave odluke kojim bi se uveo red u svijetu na ovome planetu ! Cak od sramote i oni to ne spominju kako muški štite interese svoga štićenika Sirije ; Interesantno je promatrati demokraciju kako voli šutit kao kurvetina . ( A koliko ima još toga što neće nikada niti reči niti objaviti a aktivno se radi ! Te nakon 500 ili 750 napada od strane zapada se eto malo objavi da se zana za povijest da ti super obavješteni eto kao doznaju i nešto polu istine .kako je Izrael ugrožen i njegova država sa Sirijskim "anektiranim" dijelom time što su Assadovi saveznici u pomoći tamo da ga oslobađaju od terorizma .

VL
DP
dinko.pisaric
05:34 03.06.2019.

Žalosno što njih nije Hitler sve potamanio. Sve se može i smije kad je saveznik Amerike u pitanju. Nabijem taj narod

VL
TO
tomas
14:29 02.06.2019.

Oni bombarduju Siriju sa svog terena,jer nema ti muda,da neko smije preci Sirijsku granicu s vojnim zrakoplovima,jer odmah bude srusen,a to najvise unistva bandu iz susjedstva,jer nesmiju nikako da da pokusaju proboj u unutrasnjost,vec sigurno 1-2 dvije,ali valjda ce ii tom terorizmu doci kraj.

VL
BA
Barbasmora
07:01 18.07.2019.

Pa izrahellci su " božji narod". Bog izabrao sebi svoj narod i dao mu sva prava....ako ste katolik morate virovat sta pise u bibliji...ali boze nedaj da bi drugi nesto tako napravili izraelu....odma bi IZN podiga svoj glas protiv holokaustu....

VL
VJ
vjaceslav
15:02 02.06.2019.

sirijcima bi najbolje bilo da se drže kurda koji kontroliraju sjever zemlje, a ne iranaca. što se golanske visoravni tiče, sirijci mogu učiniti isto što i ukrajinci glede ruske okupacije poluotoka krima - dakle, ništa!

VL
VJ
vjaceslav
15:02 02.06.2019.

sirijcima bi najbolje bilo da se drže kurda koji kontroliraju sjever zemlje, a ne iranaca. što se golanske visoravni tiče, sirijci mogu učiniti isto što i ukrajinci glede ruske okupacije poluotoka krima - dakle, ništa!

VL
Avatar Matteo1200
Matteo1200
18:01 02.06.2019.

Bravo Izrael, samo rokaj i bez milosti jer je od svojih susjeda sigurno nećeš dobiti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.