Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nazire se kraj?
Povratak na članak

Izrael tvrdi: 'Zbacivanje Hamasa izglednije je nego ikada'

Ministar energetike Yuval Steinitz, član izraelskog sigurnosnog kabineta, naglasio je kako je zbacivanje Hamasa "definitivno opcija".

Komentari 59

Avatar superhik74
superhik74
17:45 13.08.2018.

Ne postoji nikakve sanse "smjene rezima" Hamasa jer je njih napravio Mossad da bi imao izgovor za stvaranje koncentracijskog logora u Gazi na kojem svako malo isprobavaju nova oruzja za masovno unistenje kako bi ih onda prodavali. Biznis je biznis, prema tome propaganda (hasbara) prdoklaci jedno ali biznis rata i nasilja nalaze drugo.

VL
MA
marengo1
20:06 12.08.2018.

To židovi misle ukoliko zbace Hamas da će moći palestince ubijati bez protivljenja,otimati im kuće i zemljište,tući ih i maltretirati,silovati a ovi će govoriti samo,"Šta ćeš tako mora biti". Svemu su naučili od Hitlera

VL
GV
golub Vaso
14:55 12.08.2018.

Hamas je kreacija Mossada

VL
MX
Mister X
14:35 12.08.2018.

Opcija zbacivanja Hamasa koji vlada Pojasom Gaze je "izglednija nego ikad", istaknuo je u nedjelju izraelski ministar. Kako vidimo dugo se bore ali eto tek sada nam nešto obačavaju prijatelji sa modernom tehnologijom. Ostaje da vjerujemo da če F16 ipak pobjediti pobijati te strašne nerijatelja koji su več na zemlji i nkako vidimo leže sa svojim naoružnjem " Modern usavršena ubojita pračka velikog dometa i kad pogodi u zaštitnu vestu Izraelca odmah zamjeti od kuda kamen leti . ( Može i da ga zaboli ona stvar ako je nezgodno pogođen !) Može odmah da puca modernom automatskom puškom ali može i da """ĐIPI- i -esom""" pokaže pilotu F16 u kojem prostoru sa skriva smrtni neprijatelj Izraela .... A njbolja mi je vijest prije par dana Ti pračkaroši= isti kao teroristi su poslali preko 200 """raketa domače izrade """ i narvno ranjne su 3 osobe od toga je i jedn izraelac u nogu .... ,

VL
ZI
zimerman
00:03 13.08.2018.

Zbacivanje Hamasa je izglednije nego ikada , da slažem se.... , jer (teroristička organizacija Hamas) više nema podršku od islamiste od bivšeg američkog predsijednika Huseina Obame .

VL
Avatar matteo999
matteo999
20:30 12.08.2018.

Baš da vidimo kome će prvo dosaditi, arapima biti u potpunoj izolaciji zbog šake terorista hamasa ili IDF-u da ih drži na kratkoj uzdi i na svaku provokaciju odgovori kako spada...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.