Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postigli dogovor

Izrael se dogovorio s Hamasom: Puštaju na slobodu vojnika Shalita

Zid na kojemu je izraleski vojnik Shalit desno
AFP PHOTO
11.10.2011.
u 21:24

Hamas je za oslobođenje Gilada Shalita tražio da se na slobodu pusti tisuću palestinskih militanata

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu potvrdio je kako će biti oslobođen vojnik Gilad Shalit kojeg je Hamas zarobio još 2006. godine, javlja CNN.

No, u zamjenu za Shalita, Izrael će najvjerojatnije morati pustiti na slobodu tisuću palestinskih militanata.

- Dogovorili smo se s Hamasom da pusti na slobodu Gilada Shalita. On će biti kod kuće u idućih nekoliko dana - objavio je izraelski premijer koji je zbog oslobađanja vojnika danas održao i sastanak s članovima kabineta vlade.

Podsjetimo, Gilad Shalit otet je još u lipnju 2006. u prekograničnom napadu iz pojasa Gaze na vojnu bazu na jugu Izraela. Za njegovo oslobađanje Hamas je tražio da iz izraelskih zatvora bude pušteno oko 1000 palestinskih zatvorenika.

Komentara 10

OB
-obrisani-
22:11 11.10.2011.

Njegov zivot je definitivno vrijedan 1000 palestinskih zatvorenika.

BA
bandido
22:28 11.10.2011.

slabi izraelski imperijalizam, prosli su nerjeseno sa hamasom zadnji put a hamas je politicki pokret bez instrumenata drzave iza sebe... mocna izraelska armija nije vise ono sto je nekad bila...

IC
ice12
19:33 12.10.2011.

1000 = 1. Negdje je visak nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije