Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ranjeno sedmero ljudi
Povratak na članak

Izrael šalje vojsku na granicu s Gazom nakon napada raketom

Glasnogovornica vojske rekla je novinarima da se na tom području raspoređuju dvije dodatne brigade, pješačka i oklopna

Komentari 4

LE
LeandroZG
12:11 25.03.2019.

slijedi stostruka odmazda

VL
MA
Matrix5
20:58 10.04.2019.

Izraelci su postali gori od nacista u 2.sv.r. Eto kaj govori jedan rabin Shmuel Eliyahu “Izraelska vojska mora prestati s uhićenjima Palestinaca, umjesto toga ih mora početi ubijati tako da nitko od njih ne ostane živ.“van svog zdravog razuma

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:13 25.03.2019.

nekako se izgubila istina i općenito razumijevanje uzroka ovog konflikta. neće biti dobro u budućnosti, ako se ovaj sukob ostavi po strani da tinja. demografija radi svoje, stare sile slabe nove se dižu. tko je na čijoj zemlji je postalo pitanje svi pitanja, i ide se unatrag 3.000 godina da se dokaže da je nešto 'moje'! presedan je napravljen 48-e i sad svi trpe posljedice tog bezumnog čina. svijet je predugo stajao i mirno gledao sukobe, okupaciju palestine, napade izraelaca na sve svoje susjede i teroriziranje. i poseban je problem što smo svi oguglali na žrtve tamo. 3.000 ubijenih u gazi, jedno kriminalno iživljavanje izraelaca nad palestincima koje se strpali u logor, bez ikakvih posljedica... a radi jednog ubijenog izraelca dopuštamo bez posljedica žestoke odmazde... ne znam, očito će biti potrebno malo veće čišćenje svijeta. neki su nekad znali reći 'do istrage vaše ili naše'!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.