Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dio sporazuma

Izrael oslobodio 26 palestinskih zatvorenika

oslobođenje palestinskih zatvorenika
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
31.12.2013.
u 07:51

- Nećemo potpisati konačni mirovni sporazum s Izraelom dok svi zatvorenici ne budu pušteni, izjavio je palestinski predsjednik.

Izrael je tijekom noći oslobodio 26 od 104 palestinskih zatvorenika kao dio sporazuma prije nastavka mirovnih pregovora pod pokroviteljstvom Sjedinjenih Država. Zatvorenici su stigli u glavni stožer Palestinske samouprave u Ramallahu na Zapadnoj obali, a dočekala ih je gomila koja ih je pozdravljala i vrištala. Zatvorenici su služili kaznu u trajanju od 19 do 28 godina zbog ubojstava ili pokušaja ubojstva, javlja BBC.

Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas pozdravio je zatvorenike u svom sjedištu u Ramallahu te obećao da nastaviti pritisak za oslobađanje ostalih zatvorenika. 

- Nećemo potpisati konačni mirovni sporazum s Izraelom dok svi zatvorenici ne budu pušteni, izjavio je. 

Abbas je zatvorenicima poručio da su palestinski heroji. 

>>Izrael napao Gazu: Ubijena djevojčica, četvero ranjenih

Komentara 3

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
09:30 01.01.2014.

I jope palci doli.To je sve što znate? Palac gori i site nanj.

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
09:05 01.01.2014.

neka me neko uvjeri da nije palce doli i ja mogu davati

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
08:02 01.01.2014.

Cili džumbus sa islamskim terorizmom je i počeja zbog Izraela i svestrane Američke podrške istome.Da nije Izraela cili svit bi bolje spava danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije