Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORI U IZRAELU

Izrael klizi u građanski rat, idući sati ključni: Rasist koji bi deportirao civile vođa protupobune

27.03.2023.
u 19:57

Ministar financija Bezalel Smotrich i ministar nacionalne sigurnosti Itmar Ben Gvir, pozvali su svoje pristaše da u velikom broju izađu na prosvjede, kako kažu, da brane demokratsku izabranu vlast

Komentara 3

DU
Deleted user
23:27 27.03.2023.

Mogao bi Izrael lako uči u nekakav novi rat kako bi ujedinio naciju. Ulica je pretjerala sa zahtjevima. Neobično za Izrael.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
07:24 28.03.2023.

Mnogi ovdje i neznaju ''zasto'' ovi na ulici protestuju....a da su ''bolje'' upuceni u to ''zasto'' ovi protestuju bili bi ''zapanjeni'' sta sve hoce ovi na vlasti da ''ubace u zakon'' Izreala....i to ne SAMO 1 zakon ili sto su predlozili...puno..puno...puno toga vise....

DU
Deleted user
19:16 27.03.2023.

Ma kakav gradjanski rat. Zhidovi su uvijek bili kompaktni i bit ce, tako su i dosli gdje su dosli... Da smo bar mi takvi. Ovo je opet nekakav njihov igrokaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije