Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Troje poginulo

Izrael bombardirao kamp u Siriji

Izrael vojska
News Syndication/PIXSELL
23.04.2017.
u 11:09

Trojica pripadnika prorežimskih paravojnih snaga su poginula, a dvojica su ranjena u nedjelju u Siriji u izraelskom bombardiranju njihova kampa u Kuneitri na Golanskoj visoravni.

Trojica pripadnika prorežimskih paravojnih snaga su poginula, a dvojica su ranjena u nedjelju u Siriji u izraelskom bombardiranju njihova kampa u Kuneitri na Golanskoj visoravni, objavio je neimenovani čelnik.

Kamp koji je bio na meti napada pripada Nacionalnim obrambenim snagama (FND), miliciji koja se bori na strani režima Bašara al Asada u toj ratom zahvaćenoj zemlji, dodaje za AFP taj čelnik FND-a. Izrael je od početka sukoba 2011. izveo više napada na različite ciljeve u Siriji.

Na upit o bombardiranju, izraelska vojska u Jeruzalemu nije htjela ništa komentirati. "Izraelski napad bio je uperen na kamp FND-a Al Favar u Kuneitri. Tri su osobe poginule, a dvije su ranjene", rekao je čelnik koji nije mogao reći je li riječ o granatiranju ili o bombardiranju iz zraka.

Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR) koji se oslanja na široku mrežu izvora i aktivista diljem Sirije, potvrdio je informaciju o izraelskom napadu, bez drugih pojedinosti. Granate iz zaraćene Sirije nerijetko znaju 'zalutati' na Golansku visoravan. Izrael i Sirija službeno su u ratu. Primirje na Golanu u  načelu se poštovalo dok nije izbio rat u Siriji.

>>Assad žestoko kritizirao Tursku i SAD: 'Žele me svrgnuti s vlasti'

>>Je li Baba Vanga predvidjela sukob u Siriji i 3. svjetski rat

Ključne riječi

Komentara 17

KA
Kameni
11:40 23.04.2017.

E zidovi vas su ostavili iranskoj nacionalnoj gardi, na granici vam je, jos malo Rusi da poguraju pa ih eto u Tel Avivu.

Avatar lvan12
lvan12
14:42 23.04.2017.

Od ISIL-a Al-Qaide i SAA na granici, Izrael uvijek napada sirijsku vojsku... Dok ove liječi po svojim bolnicama !!!

Avatar Abcd....
Abcd....
12:37 23.04.2017.

Dok se od rezima iz Tel Aviva i Rijada ne napravi parkiraliste nece biti mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije