Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko školsko srce

Izradom ukrasa nastavnici pomažu liječenje bolesnog učenika

pomoc
Duško mirković/Pixsell
10.12.2010.
u 16:45

Učiteljima su se pridružili i osmaši iz likovne grupe koji predmete prodaju u školi. Zasad je prikupljeno 3000 kuna, a akciju je pokrenula nastavnica Blanka Berger

Čak 3000 kuna za liječenje teško bolesnog učenika svoje škole skupili su dosad učenici i nastavnici požeške Osnovne škole Julija Kempfa. Nastavnici su se, naime, odazvali ideji učiteljici razredne nastave Blanke Berger da organiziraju radionicu na kojoj će izrađivati različite ukrasne predmete čijom će se prodajom doći do potrebnog novca. Prvo okupljanje učitelja na humanitarnoj radionici oduševilo je i vjeroučiteljicu Ivanu Čurčić koja je na školskoj sjednici napomenula da bi bilo dobro organizirati akciju tijekom došašća.

– Kada je Blanka predložila da upravo učitelji u tome sudjeluju, svi smo to prihvatili. Škola je nabavila materijal, a i ravnatelj se oduševio kada je vidio koliko nas je došlo – kaže Ivana. Učiteljima su se pridružili i osmaši iz likovne grupe koji su im pomogli dovršiti posao te zapakovati predmete.

– Bilo im je zanimljivo raditi s njihovim nastavnicima, a oni te predmete i prodaju u školi. Neki su nastavnici i kod kuće radili kako bi se što više napravilo i na taj način više pomoglo – dodala je učiteljica Blanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije