Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježen Dan Bjelov

Izostalo rezanje vrpci, ali ipak nikoga ne napušta optimizam

Bjelovar
Damir Špehar/PIXSELL
09.06.2011.
u 08:30

U iscrpnom polustanom izlaganju, koje je neke čak natjeralo na drijemež, župan Čačija izreferirao na čemu se dosad sve radilo

Svečanom sjednicom u bjelovarskom Domu kulture, kojoj su prethodili polaganje vijenaca pred spomenikom poginulih branitelja i sveta misa u katedrali sv. Terezije, jučer je obilježen Dan Bjelovarsko-bilogorske županije. Za razliku od nekih prethodnih godina kada su se tim povodom rezale vrpce i svečano otvarali novi objekti, ovog puta sve je ostalo tek na lijepim riječima važnih govornika, kojih je, zašto ne reći, na zadovoljstvo novinara bilo primjetno manje nego ranijih godina. Jedina promjena u standardiziranom prigodnom programu bio je Branko Uvodić, poznato televizijsko ime, koji se pojavio u ulozi voditelja.

U iscrpnom polusatnom izlaganju, koje je neke natjeralo čak i na drijemež, župan Miroslav Čačija je izreferirao na čemu je sve županijska vlast radila u prethodnih godinu dana. U njegovim riječima ni ovog puta unatoč kriznom vremenu i općoj stagnaciji, nije nedostajalo optimizma. Podsjećajući na važne i dobro poznate projekte koji su u tijeku, od vodoopskrbe do autoceste, pruge i nove bolnice, Čačija je slavodobitno najavio da se od njih unatoč teškoćama ne odustaje. Optimizma nije nedostajalo ni u riječima ministra Bajsa, koji je čestitajući u ime Vlade svim građanima Dan županije, naglasio važnost činjenice da će se iz državnog proračuna u županiju sliti oko 1,8 milijardi kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije