JAKO NEVRIJEME

Iznimno jak tornado pogodio središte Sicilije

ljekarna
Foto: Arhivska fotografija
1/2
14.08.2013.
u 20:25

Tornado je pogodio nenaseljeno područje između gradova Enna i Catenanuova u samom središtu otoka

Područje središnje Sicilije danas je oko 18 sati pogodio iznimno jak tornado, javlja portal Crometeo. Tornado je pogodio nenaseljeno područje između gradova Enna i Catenanuova u samom središtu otoka, a zasad nema podataka o eventualnoj šteti.

Na satelitskom prikazu naoblake u vrijeme nevremena može se uočiti karakteristični "V" oblik ruba olujnog oblačnog sustava, koji je sinonim za ekstremne vremenske prilike ispod njega. Prognostički materijali upućuju na to da bi se slično nevrijeme moglo ponoviti u srijedu navečer i u četvrtak.

Podsjetimo, tornado je prije dva tjedna poharao još jedno područje u Italiji.

Tornado je harao okolicom Milana i u još ponekim talijanskim gradovima.

>> Pogledajte kako je tornado poharao Milano i prevrtao kamione

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije