Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nadan Vidošević:

‘Iznijeli smo neoborive dokaze za rušenje svih točaka optužnice’

Nadan Vidošević
Robert Anić/PIXSELL
26.11.2015.
u 15:36

Odluku o tome hoće li potvrditi optužnicu protiv Vidoševića i još pet osoba optuženih za izvlačenje 36 milijuna iz HGK sud će objaviti sutra.

– Moj odvjetnik i ja iznijeli smo, ja bih rekao, neoborive materijalne dokaze i argumente za rušenje svih točaka optužnice i nakon ovoga očekujem da se optužnica odbaci u cijelosti – komentirao je danas bivši predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević nakon optužnog vijeća na zagrebačkom Županijskom sudu.

Odluku o tome hoće li potvrditi optužnicu protiv Vidoševića i još pet osoba optuženih za izvlačenje 36 milijuna iz HGK sud će objaviti sutra.

Obrana je danas predložila da se iz spisa izdvoje iskazi Igora Premilovca i Davora Komeričkog koji su jučer priznali krivnju te se nagodili s USKOK-om. Zatraženo je i izdvajanje još nekih iskaza svjedoka. 

>> Optužno vijeće Županijskog suda raspravlja o optužnici za Vidoševića 

>> Premilovac i Komerički umjesto zatvora dobili rad za opće dobro, Rodić i Mrakovčić Grubić dobile uvjetne kazne

Komentara 17

AN
antonelić
16:36 26.11.2015.

ad 1. ) pozdrav dr.kolindi ( kao što sam najavio buduća doktorica ) ... ad 2. : pozdrav nosorogu iz afrike koji se nenamjerno uslikao sa nadanom vidoševićem ( nosorog mrtav , nadan živ ) ... ad 3. ) pozdravozdrav stablu teškom 32 tone instaliranom na imanju vidoševićevih u ravnoj gori ... koliko je koštala dizalica od 40 tona i kome je fakturirano ??? ... ad 4. ) kome je upućena retorička misao : "muž uvijek posljednji sazna" ??? ... da li je upućena predsjednici ustavnog suda , g. jasni omejec ??? ... ps... jasnice , pozdravlja te vlado horvat ... znaj da je vlado glasao za vilibora sinčića jer je vilibor obećao da će vas svih ( i tebe i vljadimira i. šeksa i sanadera i ... ) potrpati u remetinec ... tvoj mentor je sinoć privremeno izašao ali neće dugo kao ni ti ...

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
16:12 26.11.2015.

Neoborivi dokazi na Hrvatski prevedeno znači.......milijunčić za odvjetnika a Rođo onda podmaže Sud sa par milijuna i Nadan dobije potvrdu da je čist ko suza!Hihihihihihihhi...dovesti kineze pa bi vidjeli kako lete glave a ne ovo korumpirano hrvatsko Krivosuđe!Jad i bijedada nam kroji pravdu pa i imamo ovakvi državu!

Avatar godfather
godfather
16:32 26.11.2015.

nevjerojatno,zastrašujuće za hrvatsku pravdu i pravosuđe? najnovije-Sanader,Horvatinčić,Vidošević....a od 91. do danas? strašno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije