Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iznesite ideje za očuvanje okoliša i osvojite "zeleni" Sony Ericsson

greenheart
Sony Ericsson
22.09.2009.
u 12:35

Da biste postali vlasnikom Sony Ericssona C901 GreenHeartTM morate na našu e-mail adresu nagradna_igra@vecernji.net poslati kratko pismo koje sadrži ideju za što veći doprinos očuvanju okoliša. Čitatelj čije ideje budu najbolje i najoriginalnije osvojit će prvi "zeleni" mobitel.

Svjetski poznat proizvođač mobilnih telefona Sony Ericsson na tržište je izbacio prvi "zeleni" mobitel koji je prihvatljiviji za okoliš jer koristi reciklirane materijale, energetski je učinkovitiji te tijekom životnog ciklusa emitira 15 posto manje ugljičnog dioksida.

U našoj je zemlji ekskluzivno dostupan u ponudi VIPneta, a ako se dovoljno potrudite možete ga osvojiti u našoj nagradnoj igri.

Da biste postali vlasnikom Sony Ericssona C901 GreenHeartTM morate na našu e-mail adresu nagradna_igra@vecernji.net poslati kratko pismo koje sadrži ideju za što veći doprinos očuvanju okoliša. Čitatelj čije ideje budu najbolje i najoriginalnije osvojit će prvi "zeleni" mobitel.

C901 GreenHeartTM nudi "zelene" inovacije koje smanjuju ukupni utjecaj telefona na okoliš. Načinjen je od reciklirane plastike, a zaštiti okoliša doprinose i energetski učinkovit zaslon te boje na osnovi vode koje se koriste pri bojanju telefona. Korisnički priručnik je ugrađen u telefon, što znači da je uvijek pri ruci, no i da je na taj način potrošnja papira smanjena za 90 posto. Kompaktnije pakiranje znači da je smanjen i štetni utjecaj transporta.

GreenHeartTM "krasi" fotoaparat od 5 megapiksela i ugrađena ksenonska bljeskalica koji omogućavaju snimanje kvalitetnih fotografija koje se odmah mogu podijeliti s drugima ili postaviti na web-stranice. C901 donosi i WalkMate aplikaciju, omogućavajući korisnicima da prijeđu s riječi na djela
kada je riječ o ekološkom pristupu. Uspoređujući broj prijeđenih koraka s istim putem koji bi se prošao automobilom, WalkMate korisnicima pomaže donijeti "zeleniju" odluku pokazujući im koliko su točno uštedjeli po pitanju emisije CO2.

Stoga dajte i vi svoj doprinos očuvanju okoliša. Napišite nam Vaše ideje i osvojite prvi ekološki mobilni telefon!

Ključne riječi

Komentara 2

OL
olivija
16:16 03.10.2009.

kada je objava dobitnika za ovaj mobitel

DU
Deleted user
16:10 22.09.2009.

Imam ja ideju za čistiji okoliš prestanite proizvoditi tolike mobitele pa če biti čistiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije