Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminuo na odmoru

Iznenada umro američki biznismen i suprug najmoćnije žene u Facebooku

Dave Goldberg
Foto: Reuters/PIXSELL
03.05.2015.
u 08:45

Dave Goldberg bio je direktor SurveyMonkeyja i suprug glavne operativne direktorice Facebooka Sheryl Sandberg, a vijest o njegovoj smrti šokirala je Silicijsku dolinu

Iznenada je u 47. godini preminuo američki biznismen Dave Goldberg, direktor SurveyMonkeyja i suprug glavne operativne direktorice Facebooka Sheryl Sandberg, a vijest o njegovoj smrti šokirala je Silicijsku dolinu.

Vlasnik Facebooka Mark Zuckerberg potvrdio je smrt Goldberga na Facebooku gdje je napisao kako je 47-godišnjak iznenada umro u petak navečer dok je sa suprugom bio na odmoru u inozemstvu.

Dave Goldberg pridružio se SurveyMonkeyju 2009. godine. Prije toga osnovao je online glazbeni startup Launch Media u sklopu Yahooa.

Kada je prešao u SurveyMonkey tvrtka je imala svega 14 zaposlenika, a danas je globalni gigant za internetske ankete s oko 500 zaposlenika.

>> Ovo su tri žene koje drmaju svjetskim biznisom!

Komentara 4

VI
Vito
09:22 03.05.2015.

Bit ću "okrutan" - pogledajte koliki je, kad znademo kako se USA stanovnici hrane, ovo što vidimo je čisti nezdravi kolesterol. ____________ Žao mi čovjeka, sućut njegovoj ženi i obitelji, ali ovo što se događa s mladima je samo dokaz da se ljudi sve manje kreću kako bi zaradili što više onoga što u grob ne mogu ponijeti ma koliko se trudili to prikupljati na napošteniji način. ___________ Što im sad znači novac i svo bogatstvo koje su stekli svojim znanjem i vještinama????? __________ Na odmoru se "totalno" opustio

PA
pandora
10:14 03.05.2015.

Zena jos mlada pace uzivati u stecenom bogatstvu

DU
Deleted user
09:49 03.05.2015.

Zar i bogati umiru ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije