Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI
Povratak na članak

Iznenađenje izbora u S.Koreji: Ime Kim Jong-una prvi put nije na listiću

Izbori u Sjevernoj Koreji rezultirali su uvjerljivom pobjedom autoritarna vodstva - no prvi put u toj zemlji čini se da ime Kim Jong-una nije bilo na listiću

Komentari 1

MX
Mister X
16:56 12.03.2019.

Pjongjang koristi parlamentarne izbore kako bi legitimirao svoju vladavinu, no """međunarodna javnost"""" naravno ne sva smatra da nemaju nikakav značaj. Tko zna ovo "međunarodna javnost"- zajednica ; tko je to ? S. Korjanci Eskimi Rusi Indici Marokanci i cijeli Zanzibarr te Mongolija ..... Međunarodna zajednica Tanganjika ili čisti islamisti ?. Umjesto da se ne srame i ne kažu opet uvjek isti nam jedno te isto tvrde kako istinu i to moramo da prihvatim isto kao kod Kima jer to je To za nas koji znamo da je izgladnjivanje S. Koreje pravi put a A Mandora nasilu nahraniti je drugi pravi put te "međunarodne zajednice" !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.