Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Iznajmljivao ležaljke za tvrtku pa za sebe zadržao 80.000 kuna

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
26.08.2019.
u 14:25

Dio tog novca policija je našla i oduzela, te će biti vraćen tvrtki za koju je 20-godišnjak radio.

Kako doći do brze zarade, vjerojatno je bio moto mladog Makedonca (20) koji je sada prijavljen zbog pronevjere. Sumnjiči ga se  da je od 3. srpnja do 19. kolovoza za sebe zadržao 80.000 kuna od iznajmljivanja  ležaljki i suncobrana na području Crikvenice.

Bio je zaposlenik tvrtke koja se bavi iznajmljivanjem ležaljki i suncobrana na tom području, a umjesto da novac preda u tvrtku, zadržao ga je za sebe.

Dio tog novca policija je našla i oduzela, te će biti vraćen tvrtki za koju je 20-godišnjak radio. Na što je potrošen ostatak novca koji nije nađen, nije priopćeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije