Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozač primijetio dim

Iznad Načinovića kod Plomina u potpunosti izgorio autobus 'Croatia busa'!

nova vozila MUP-a 60 komada granična policija
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
24.04.2017.
u 15:00

Očevid je u tijeku

Na cesti Pula - Rijeka iznad Načinovića kod Plomina danas je u potpunosti izgorio autobus 'Croatia busa' koji je od Zagreba vozio do Rovinja, no nitko od 15 putnika nije ozlijeđen, doznaje se u policiji.

Prema policijskim podacima autobus se zapalio u vožnji oko 12.20 sati. Vozač autobusa primijetio je dim iz motora te se zaustavio na ugibalištu. Autobus je u potpunosti izgorio, a putnici njih 15, na vrijeme su ga napustili pa nitko nije ozlijeđen.

Više informacija o okolnostima koje su dovele do zapaljenja autobusa bit će poznate nakon očevida, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

>> Požar uništio stadion kluba koji je potrošio 200 milijuna eura na pojačanja

>> Vlasniku izgladnjelih konja izgorjela radionica namještaja

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djontra
22:13 24.04.2017.

Hvala Bogu da su svi živi i zdravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije