Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBIJENI ROKOVI

Izmuljivanje ili muljanje na jezeru oko Trakošćana: Vode neće biti tako skoro, investicija raste

29.06.2023.
u 20:36

Vode u jezeru neće biti tako skoro, a investicija se penje na 5 milijuna eura. Em je krivo procijenjena količina mulja, em se ribe nisu dale uloviti, pa su došle kiše...

Komentara 9

DU
Deleted user
21:08 29.06.2023.

Da li je moguće da je ovaj posao dogovoren bez fiksnih rokova i bez ugovorenih penala za slučaj ne poštivanja istih ? Ako je onda je to bez dileme kriminal i pogodovanje izvođaču. I sada nikome ništa pojeo vuk magarere i valjda će se raspisati ponovni natječaj pod vjerojatno istim uvjetima. Bravo za one koji to potpisuju. Potpuni analfabeti i neznalice ili možda i nisu ? Vjerojatno znaju što su i zašto su to učinili.

TO
Torrente
22:22 29.06.2023.

Šteta da lova nije iz EU fondova, onda bi možda neki kokošar iz hrvatskih voda i završil u prdekani.

PA
Pahor
22:33 29.06.2023.

Izmuljavanje ribnjaka koji je po povrsini tri puta veci od trakoscanskog jezera, sanacija i dekontaminacija istog, obavlja se za jedno ljeto i po tri puta nizoj cijeni. Ako nema muljanja kao sto ovdje ima. Ovo je primjer kriminala i nesposobnosti i zoran primjer zbog cega nam drzava ne valja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije