Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\'San talijana\'

Izložili nasmješenog voštanog Berlusconija u staklenom lijesu

berlusconi (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
30.05.2012.
u 21:18

. Berluskoni ima zatvorene oči, nasmješen je i ima jednu ruku zavučenu uhlače, dok je druga položena na knjigu \'Povijest Italije\'.

Dvojica umjetnika, Antonio Garullo i Mario Ottocento privukli su pažnju javnosti svojim kontroverznim djelom \' San Talijana\' koje prikazuje realistično napravljenu voštanu figoru bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija koji leži u u staklenom sanduku i izgleda kao da je preminuo. Berluskoni ima zatvorene oči, nasmješen je i ima jednu ruku zavučenu uhlače, dok je druga položena na knjigu \'Povijest Italije\'. Na nogama ima papuče s Mickey Mousom.

Sam naziv djela odnosi se na to kako je Berlusconi sam sebe nazivao kada je razgovarao sa svojim djevojkama, pišu talijanski mediji.

Izložba je postavljena nedaleko od rezidencije talijanskog premijera, palače Chigi odnosno nekadašnje Berlusconijeve rezidencije.

Komentara 2

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
22:21 30.05.2012.

Tako će i prijatelj Sanader, a i Šeks, ali s bocom u ruci i ustavom !

CA
cacamoj
20:10 31.05.2012.

Meni ovo lici na "after bunga-bunga party "osmjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije