Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ITALIJA
Povratak na članak

Dolazak ljeta pomoći će u borbi protiv koronavirusa, ali to neće biti presudno

Najprije je ozdravio muškarac, a danas je povjerenik regije Lazio za zdravstvo Alessio D’Amato objavio kako je i žena negativna na COVID-19.

Komentari 8

DU
Deleted user
16:41 26.02.2020.

Ma dajte ljudi: pa lijeka odavno ima samo je trebalo izmisliti bolest. I eto nam Corone.... Za mjesec dana se toga više nitko ne bu sjećal. Svaka epidemija gripe je gora od Corone...

VL
Avatar southman
southman
14:09 26.02.2020.

Ovo je kao neko čudo ili ... ?? A smrtnost na razini 2% !

VL
DU
Deleted user
13:51 26.02.2020.

Ovo je ko doktor House, liječili ih lijekovima protiv Hiv-a, ebole... Možda i protiv lupusa?

VL
DO
Dotepenec
14:14 26.02.2020.

Hmmmm, kako znate da je ozdravio i jeste li sigurni da se virus nije samo pritajio i prešao u "mod širenja zaraze".

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
12:03 27.02.2020.

lijepo se nadat i tako živi svaki normalan i pošten čovjek ali ali što ako li njemu baš i treba još veča temperatura da pokaže svoju moč jer ova zima i jeste bila nikakva znači topla a sad upravo pročitahah u japanu je jedna osoba več po drugi put zaražena s istim tim virusom znači nešto tu ne štima gospodo moja ako li si ga prebolio nekad gripu tu godinu si bil miran po ovoj logici i trenutno navedenom nije se izliječila niti jedna osoba nego je trenutno nastupilo neko zatišje i mirovanje virusa s opet aktivacijom nakon nekog vremena i to nikad nečemo saznat od struke još ili jačim simptomima ili gorim znači sve su samo nagađanja i naslučivanja dal če se izliječit ili ne totalka toliko od mene

VL
ŠA
Šašnik
18:10 26.02.2020.

Virus se može uništiti tako da se sve oboljele kreira do pronalaska cjepiva

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
16:23 26.02.2020.

Evo slusam na TV stanica moskva apelira se na TUROPERATORE da neidu u Italiju. Sto znaci bit ce kolaps turizma. A moze bit i zavalit ce granice Rusi. Jer tako to radi slobodarska zemlja i stiti svoj narod. Sjecam se kao klinac kraj sedamdeseti god. Tada su vladale VELIKE BOGINJE djelili su besplatno zastitna odjela i maske komplet. Na poljima bacali su knjige iz helikoptera. Da ljudi uce kako se zastititi od bojni ili kemijski otrova.Ovi danas prodaju najobicnu masku za pedeset kuna ovdje u RUS kupis tri za sedam kuna.Bas smo napredovali. Zatim nema sati nastave neide se u vojsku da te obuce kako se braniti od svih tih otrova,Samo pametkovanje preko portala u pola ih gace spale do guzice. Pravit nered po tribinan nista naucit.

VL
IM
Immanuell
14:03 26.02.2020.

Ajd malo i dobrih vijesti....... Gadno je što su bili na ivici smrti pa se ipak izvukli.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.