Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbacili sve glasine

Izlazi li Putin na javne nastupe ili ima dvojnika? Kremlj poslao poruku: 'Bio je i jest megaaktivan'

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.04.2023.
u 08:20

Vjerojatno ste čuli da Putin navodno ima mnogo dvojnika koji rade umjesto njega dok sjedi u bunkeru. To je još jedna laž, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov mladima na obrazovnom događaju u Moskvi

Kremlj je u ponedjeljak odbacio sugestije da ruski predsjednik Vladimir Putin ima dvojnika za javne nastupe. "Vjerojatno ste čuli da Putin navodno ima mnogo dvojnika koji rade umjesto njega dok sjedi u bunkeru. To je još jedna laž", rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov mladima na obrazovnom događaju u Moskvi. "Vidite kakvog predsjednika imamo. Bio je i jest megaaktivan. Mi koji s njim radimo teško ga možemo pratiti", kazao je.

Video: Putinov show u Mariupolju: Vozio auto, mještani mu usred noći pripremili pun stol hrane

Njegove riječi uslijedile su nakon opetovanih sugestija da Putina zapravo predstavlja netko tko se pojavljuje umjesto njega u javnosti. Najnoviji navodi pojavili su se nakon što je objavljeno da je Putin putovao u Ukrajinu kako bi posjetio ratne zone pod ruskom okupacijom. "To nije bio pravi Putin", rekao je prošli tjedan tajnik ukrajinskog Vijeća za nacionalnu sigurnost Oleksij Danilov.

Tada je Kremlj odbacio njegovu tvrdnju. Nema dokaza da se dvojnik pojavljuje na Putinovim službenim sastancima.

Podsjetimo, od početka ruske invazije širile su se glasine o tome da ruski predsjednik ima dvojnika. Šef ukrajinske vojne obavještajne službe general bojnik Kyrylo Budanov jednom prilikom je izjavio da Putin koristi navodno koristi najmanje tri dvojnika koji su podvrgnuti plastičnim operacijama kako bi izgledali poput njega.

Budanov je i u srpnju prošle godine tvrdio da je na summit u Teheran možda došao dvojnik Vladimira Putina. Ruski čelnik izgledao je nespretno dok je silazio niz stepenice svog predsjedničkog zrakoplova u Teheranu, primijetili su tada ukrajinski izvori te naveli da se kretao neuobičajeno brzo i da je bio oprezniji nego u prethodnim javnim nastupima. Djelovao je živahno kada je pozdravio grupu koja ga je čekala, prije nego što je skinuo sako i ušao u limuzinu.

Budanov je tada u intervjuu na televiziji sugerirao da je Putinov dvojnik mogao odletjeti u Teheran na sastanak s predsjednicima Irana i Turske.'Molim vas, pogledajte trenutak Putinova izlaska iz zrakoplova. Je li to uopće Putin?', kazao je tada. 

 

Komentara 9

Avatar 15545
15545
08:57 25.04.2023.

Ma on je umro jos prosle godne, kazu da je to sad medjed u kostimu...

Avatar PravedniSrbin
PravedniSrbin
16:01 25.04.2023.

MA nije ovo Putin ,to je umetna inteligencija .-) !

AM
amorphius
09:51 26.04.2023.

a što je s našim uspavankom bajdenom. zašto on nema dvojnika !?,onako čisto zbog manje gafova lol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije