Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Studija o grčkoj krizi
Povratak na članak

Izlaz iz grčke tragedije – drahma i rezanje plaća

Neodrživo je kada Grci potroše 14 posto više nego što zarade, a Nijemci 12 posto manje

Komentari 6

MA
Malenkost
18:42 06.06.2015.

Kronologija grcke drame je paralelna s HR zaduzivanjem. I za HR Devalvacija 1 € - 10,5 Kuna. Ulazak HR- prema cilju i navodima Milanovica- u € , bilo bi zatezanje ionako uske omce oko vrata HR te skoro gusenje ionako jadne "privrede". Hr je ionako preplavljena s proizvodima koji se uvoze- jer su jeftiniji- dakle sliku okrenuti i Devalvacija - sve ostalo su brbljanja postkomunistickih, samouvjerenih "Elita" ili kako se govorilo zlatne kumrovecke Generacije - koja to ime zasluzuje s generiranjem gomile Duga! Uh,Uf, Jad, Jad

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:28 06.06.2015.

pa amerikanci više troše nego zarade.. zato i imaju svake godine najesen natezanje hoće li ili neće podići dozvoljenu granicu duga... btw. u 12 godina su obrambeni proračun povećali skoro za 100%, pa nitko nije u svijetu vikao na njih.h. a kad kina najavi gradnju jednog broda, e to je u americi znak za uzbunu. ne može se to samo tako, njihovu supremaciju ugrožavati. ne može, al ne zadugo. kroz 10 godina amerikanac bude u svojem dvorištu pokušavao reda napraviti. njega ćekaju etnički problemi. ono što je juga prošla, al kod njih puno gore.

VL
MI
miki45
12:04 07.06.2015.

mazanje oci za prvu pomoc ko vjeruje neka vjeruje

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
22:25 06.06.2015.

U visoko euroiziranoj privredi ovisnoj o uvoznim komponentama proizvoda tražiš devalvaciju!? Ne, nego treba nastaviti rasti na izvozu uz manji rast plaća od proizvodnosti i tako ispeglati stvar...i više nikad ne pustiti amatere da vode državu.

VL
AA
aabbcc
17:03 06.06.2015.

Grci potroše 14 posto više .., a Nijemci 12 posto manje _____ ____Njemci troše pet puta vise i od Grka i od Hrvata a stranci im pare zaradjuju i kako vas nije sramota tako nesto napisati !!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.