Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijetnje

Izjavu Mladog Jastreba o prijetnjama Ostojić dao DORH-u

ranko ostojić
Pixsell
17.02.2011.
u 13:48

Ostojić je nezadovoljan što u Sabor još nije došlo izvješće ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka

Predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić potvrdio je da je izjavu zapovjednika obrane Vukovara Branka Borkovića – Mladog Jastreba proslijedio dalje Državnom odvjetništvu. Riječ je o izjavi koju je Borković dao saborskom odboru kojemu se požalio da mu je ministar branitelja Tomislav Ivić zaprijetio telefonom zbog organizacije prosvjeda branitelja zbog pritvaranja branitelja Tihomira Purde.

Na slanje izjave DORH-u Ostojić se, kako je rekao, odlučio jer je smatrao važnim prekinuti raspravu u javnosti o prijetnjama, a od DORH-a je, kaže, dobio informaciju da će oni dalje postupati.

Ostojić je također izrazio i svoje nezadovoljstvo što u Sabor još nije došlo izvješće ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

– Doći ćemo u situaciju da ćemo raspravljati o Zakonu o policiji, bez podataka kako se ti poslovi u posljednjih nekoliko godina i obavljaju – poručio je Ostojić.

>>Ministar Ivić: Izmišljotina je da sam prijetio Branku Borkoviću

Komentara 15

DA
darko9
18:56 17.02.2011.

da sad bude svaki luzer rekel meni prijete preko telefona pa nek sabor raspravlja

OB
-obrisani-
13:59 17.02.2011.

Bravo, Ostojiću, bravo opet si pokazao da si ipak samo najobičniji idiot ! Nego kaži, da se radilo o nekom esdepeovskom kretenu isto bi proslijedio DORH-u ? Što ne proslijediš, ne prijetnje, nego nezamislive klevete koje dolaze od tebe, Jovanovića,, Stazića, onih iritantnih kokoša (Ingrid, Holi, Opačić...) ? A jesi jadan i bijedan, što nije dosta što si zajedno sa Lučinom upropastio MUP profesionalno, kadrovski i organizaciono?

RE
remax
18:21 17.02.2011.

Taj GANGSTER je trebao davno zavrsiti iza RESETAKA radi izdaje a nebi mu da dva pajceka da cuva, bolje bi mu bilo da manje trosi alkohol. Treba da hitno ide kod psihijatru!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije