Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DALMACIJU VRATITI ITALIJI'

Zadrani odgovaraju premijerki Italije: Jedna istina je da su Zadar oslobodili Titovi partizani!

27.09.2022.
u 16:36

- Zadar su oslobodili Titovi partizani, a Talijani su sami isprovocirali tragediju. Godinama su terorizirali stanovništvo. Tko ih je uopće zvao?, reakcija je iz Zadra na ekstremne izjave nove premijerke Italije.

Komentara 142

PK
Posljednji Komšikanac
16:48 27.09.2022.

Kakvi partizani. Kad je Italija kapitulirala Zadar se oslobodio sam od Sebe.

07
07a
17:01 27.09.2022.

Bitno je napomenuti da ove harange u Sloveniji nema ,a istra je djelom i Slovenski teritorij. Sav ovaj kuršlus zbog nekog komentara iz 2014 g,najbolje pokazuje koliko su mediji u stanju "razvaliti" narod zbog lažne uzbune. E sad zašto je u Hrvatskoj prisutna tolika "panika" u medijima je pitanje? Mislim jer je ovo direktno slabljenje EU ,a time i Plenkovićevog hdza,s kojim su mediji u talu. Dakle,imali smo primjer kad su huskali protiv Trumpa,pa su vadili slike kako Šešelj nosi majicu s njegovim likom. Pa huškanje na Orbana zbog karte. Ali u slučaju SPC i prekrajanja granica,izostaje to huškanje iako jedina prava prijetnja dolazi od njih jer su duboku umreženi unutar RH.

ZS
ZNA SE
16:59 27.09.2022.

obalu je prodao jugoslavenski diktator Karađorđević 1920e Rapalskim ugovorom, a Ante P. vratio u sastav hrvatske države 1943e....btw. jugoslaven tito, staljin i ostali komunisti su bili u savezu s adolfom i benitom do 22 lipnja 1941e (pakt Ribentrop-Molotov)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?