Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija u lovu na policiju

"Izgubljeni" policajac bježao od kolega

policija
31.10.2009.
u 13:42

Muškarac nije na sebi imao istaknutu službenu značku, ponašao se čudno, stalno se osvrtao, a kada je vidio kolege policajce dao se u bijeg, poručili su iz policije.

ZAGREB - Sinoć oko 19 sati i 30 minuta djelatnici PU Zagrebačke na području Medveščaka zatekli su nepoznatog muškarca u policijskoj odori.

Muškarac nije na sebi imao istaknutu službenu značku, ponašao se čudno, stalno se osvrtao, a kada je vidio kolege policajce dao se u bijeg, poručili su iz policije.

Policajci su krenuli za bjeguncem, te ga nakon kraće potjere pronašli, svladali i priveli u policijsku postaju.

Nakon provjere podataka otkriveno je kako se radi o policajcu iz PU Primorsko- goranske koji se nalazi na bolovanju, a što je radio u Zagrebu nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar sultan46
sultan46
16:24 31.10.2009.

Eto koga mi imamo u policiji..a mozda covjek nije ni bjezao,,mozda je samo malo rekreativno trcao,,,sportas..ahahhah

DO
dovla
10:42 02.11.2009.

Da nije možda povuko praška kojeg znaju oduzet od dilera,a poslje ih pere paronoja pa se nađu negdije gdje nebi trebalo.Ma ima njih koji koriste poso za neke poslove,još kad imaš službenu odoru tko če ti stat na žulj,,,,,,,,Obični smrtnici se nalaze u Remetincu,dok ovi idu na bolovanje...

Avatar Rubirosa
Rubirosa
14:30 31.10.2009.

Sta je radio,pa dovezao je vikend lopove?!To se jos zove radu fusu.... ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije