Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod tunela Grič

Izgubio kontrolu nad upravljačem, sletio se ceste i udario zaštitnu ogradu

nesreća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
21.02.2016.
u 16:58

Grubić je inače bio zadarski povjerenik Sindikata policije, a Vidak vlasnik obrta za knjigovodstvene usluge

Mato  Vidak  (54)  iz  Velike  Gorice i Petar Grubić iz Zadra poginuli su u subotu  oko  19  sati  kod  tunela Grič, na autocesti Zagreb-Split.

Kako je priopćila PU ličko-senjska nesreća se dogodila kada je Vidak iz neutvrđenih razloga  izgubio  kontrolu  nad  upravljačem,  sletio van kolnika, udario u zaštitnu  metalnu  ogradu, te se zaustavio na prometnim trakama, nakon čega je u njega udarilo vozilo kojim je upravljao 46-godišnjak iz Pirovca. Vozač tog  vozila  je teže ozlijeđen, a na mjestu je poginuo njegov suvozač Petar Grubić.  

Zbog policijskog očevida promet je na tom djelu autoceste A1 bio u prekidu  od 19.05 do 1.57 sati. Grubić je inače bio zadarski povjerenik Sindikata policije, a Vidak vlasnik obrta za knjigovodstvene usluge. O silini sudara svjedoči i to da su vozila gotovo  smrskana,  uzrok  nesreće  još  nije  poznat,  a  okolnosti nesreće vjerojatno će se trebati utvrđivati i prometnim vještačenjem.

>>Potrebna dodatna vještaćenja teške prometne nesreće kod tunela Grič

>>U teškoj nesreći na autocesti A1 dvije osobe poginule, dvije ozlijeđene

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije