Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasan za okolinu

Izgradili neboder čiji odsjaj otapa plastiku na automobilima

walkie talkie
Reuters/PIXSELL
03.09.2013.
u 18:30

Novoizgrađeni neboder Walkie Talkie vrijedan 200 milijuna funti uzrokuje neobičan fenomen

U poslovnoj četvrti Londona novoizgrađeni neboder Walkie Talkie reflektirajući sunčevu svjetlost na ulicu otapa plastiku na automobilima, a jednom nesretnom vlasniku Jaguara XJ-a "otopio" je i retrovizor, piše Daily Mail.

Automobil pripada Martinu Lindsayju koji kaže da je izvan sebe zbog toga što se dogodilo. Automobil je samo jedan sat bio "osvijetljen" odsjajem, ali retrovizor je stradao, čak se osjetio i miris nagorjele plastike.

Ostali vlasnici čija je vozila oštetio neobičan fenomen vjeruju da je uzrok konkavni dizajn zgrade.

Ljudi koji hodaju oko zgrade moraju zaštititi oči zbog nevjerojatnog odsjaja, a radnici iz obližnjih zgrada preimenovali su je u Walkie Scorchie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije