Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Palež

Izgorjela telefonska govornica i dva Renaulta 4, šteta 10.000 kuna

telefonska govornica
vl
15.05.2011.
u 11:28

Policija je nakon očevida isključila bilo kakav prirodni ili tehnički uzrok požara te je utvrdila kako je namjerno izazvan. Istraga se nastavlja.

Požar u kojemu su izgorjela dva vozila, Renaulta 4, u vlasništvu Bogdana I.A. iz Splita, u subotu u Supetru, bio je podmetnut. Jedna 'četvorka' bila je neregistrirana te se materijalna šteta procjenjuje na 10.000 kuna. Podmetnut je i požar na telefonskoj govornici koja se nalazi 30-ak metara dalje od zapaljenih automobila. Policija je nakon očevida isključila bilo kakav prirodni ili tehnički uzrok požara te je utvrdila kako je jedini mogući uzrok uporaba toplinske energije otvorenog plamena ili žara. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Sor@n
Sor@n
15:16 15.05.2011.

Haha, vidi ovo te stare četvorke ne vrijede ni 3000 kuna. Neki pametn tovar, brzo uči. Zapalio i govornicu da se zametne trag za svaki slučaj :)))))) LMAO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije